Meld je aan voor een gratis check van jouw website!

(Deze actie is voorbij)

De 5 WebChecks zijn bekend!

5x gratis WebCheck

In het begin van dit jaar heb ik voor een aantal ondernemers hun website gechecked. Hiervan kregen ze een uitgebreid rapport met feedback en handvatten voor verbeterpunten. Dit was erg leuk en waardevol om te doen, en de reacties die ik kreeg van de ondernemers waren zeer enthousiast. Omdat er behoorlijk wat tijd gaat zitten in de checks en de rapporten is dit niet iets wat ik zomaar even doe. Maaarrrrrr….

In oktober ga ik geheel gratis en vrijblijvend 5 websites checken. Je maakt kans op 1 van de 5 WebChecks door hieronder je gegevens in te vullen. Op 2 oktober maak ik via social media en mail bekend wie er voor een uitgebreide WebCheck in aanmerking komen.

Waar bestaat de WebCheck uit?

Voor de WebCheck bekijk ik jouw website op de onderstaande onderdelen. Daarnaast is het altijd mogelijke om specifieke aandachtspunten aan te geven.

Responsiviteit

Is jouw website ook goed zichtbaar op mobiel en tablet?

Navigatie & gebruiksvriendelijkheid

Is het voor de bezoeker duidelijk waar die heen moet en wat de volgende stap is?

Design & uitstraling

Ziet de website er aantrekkelijk uit? Gebruik van kleuren, lettertypes, afbeeldingen, compositie, consistentie etc.

Snelheid

Hoe is de laadtijd van je website? Valt deze binnen de norm of zijn er nog verbeterpuntjes?

Wat gaaf dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken en analyseren! Dankjewel! Wat fijn ook al je bruikbare tips, word ik heel blij van! En natuurlijk erg bedankt voor je complimenten! Ik ga volgende week met je tips aan de slag en als ik iets voor jou kan betekenen hoor ik het graag!

Yvonne Verhulsdonk
Yvonne Verhulsdonk

Hallo Monique, dank je wel voor de analyse. Ik ben er erg blij mee. Ik ga het binnenkort nog eens helemaal doornemen en zal dan kijken welke tips ik ga gebruiken.

Carla Kersten

“A successful website does three things:
It attracts the right kinds of visitors.
Guides them to the main services or product you offer.
Collect Contact details for future ongoing relation.”

- Mohamed Saad -

Hoi, ik ben Monique

WordPress webdesigner en eigenaar van Q webstudio. Ik maak websites op maat voor ZZP-ers en MKB en daarnaast geef ik advies en trainingen over WordPress websites.

Geweldig vind ik het om ondernemers te kunnen helpen bij hun online zichtbaarheid. Een goede en duidelijke website is een belangrijk onderdeel van deze zichtbaarheid. Soms zie je zelf niet meer zo goed wat je nog zou kunnen verbeteren, of je zit gewoon vast. Met mijn WebChecks geef ik je feedback en handvatten om van jouw website een succesvolle te maken.

monique2

Pin It on Pinterest