Websites voor ondernemers die online willen groeien

Zet jij je als coach, trainer of therapeut in voor het welzijn van anderen? Graag help ik je met je online groei zodat jij nog meer mensen kunt bereiken.
Bekijk de mogelijkheden

Jij hebt een website nodig, maar waar begin je?

Jij timmert hard aan de weg als (startend) ondernemer en voor een goede online zichtbaarheid heb je een professionele website nodig. Niet zomaar een digitaal visitekaartje, maar een website die werkt, die de klanten aantrekt waar je graag mee wilt werken. Grofweg zijn er twee opties als je een website nodig hebt: 

01.

Zelf maken

Jij hebt genoeg tijd heb en vind het leuk om alles helemaal uit te zoeken zodat je precies weet hoe het in elkaar zit. Het kan dan een goede optie zijn om zelf je website te maken. WordPress is hier een prima platform voor. Om je op weg te helpen heb ik wat belangrijke informatie voor je op een rijtje gezet.

02.

Laten maken

Jij hebt helemaal geen tijd om je eigen website te maken en geen zin ook eigenlijk. Je besteedt het liever uit aan een professsional zodat jij je bezig kunt houden met dat waar jij goed in bent. Het verzamelen van teksten en foto’s vind je leuk om te doen, maar een webdesigner mag het tot een mooie website maken.

Top werk!

De samenwerking met Monique is een TOP samenwerking geweest. Monique bezit het talent om goed aan- en in te voelen hoe jij iets wilt en dit te vertalen naar beeld en kleur op je website. Zonder dat we super veel contact hebben gehad en we elkaar dus helemaal niet zo goed kennen, is het Monique in heel korte tijd gelukt om een website te maken voor mij die in kleur, beeld en sfeer echt helemaal past bij wie ik ben en wat ik doe in mijn praktijk.

Los van het zeer prettige contact dat we over en weer hadden, vond ik vooral ook de duidelijkheid in wie doet wat wanneer en hoe, heel fijn. Het is dan duidelijk wat je van elkaar kunt verwachten en het maakt ook dat je allebei voortvarend aan het werk kunt. En samen dus tot een mooi eindproduct te kunnen komen.

Ben heel blij dat Monique mijn website heeft gemaakt!
Kan het iedereen aanraden om met Monique contact op te nemen als je een website wilt laten maken!

Danny van Boxtel
7 stappen voor een goede voorbereiding

Een goede website begint bij een goede voorbereiding

Ga jij je eigen website maken? Of ben je op zoek naar een webdesigner die dat voor je doet? Allereerst is het dan belangrijk om goed voor ogen te hebben waar je met je website naartoe wilt. Dit maakt het uiteindelijk designproces veel soepeler en sneller.

Schrijf je in om waardevolle tips & inspiratie te ontvangen en je krijgt van mij de 7 stappen voor een goede voorbereiding cadeau!

Hoi, ik ben Monique

WordPress webdesigner en eigenaar van Q webstudio. Ik maak websites op maat voor ZZP-ers en MKB en daarnaast geef ik advies en trainingen over WordPress websites.

Iedere klant die bij mij een website laat maken, krijgt toegang tot een online handleiding. In deze handleiding laat ik in diverse videomodules zien hoe je zelf je website bij kunt houden, toevoegingen kunt doen en hoe je bijvoorbeeld blogberichten schrijft.

Dit doe ik omdat ik het belangrijk vind dat je dat zelf kunt doen en niet voor iedere verandering of toevoeging mijn (betaalde) hulp in hoeft te roepen. Ik besef dat dit niet vanzelfsprekend is, en dat veel andere webbouwers klanten in het ongewisse laten.

Niet mijn manier…

Gratis adviesgesprek

Heb jij plannen voor een (nieuwe) website en ben je benieuwd hoe ik je daarbij kan helpen? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Pin It on Pinterest