Je website laten maken

Wat kun je verwachten?

Een professionele website gemaakt met WordPress en het DIVI thema

Dat krijg je als je je website door Q webstudio laat maken. Uiteraard responsive zodat hij op mobiel en tablet ook goed zichtbaar is. Wat je verder kunt verwachten:

Z

Een website helemaal naar jouw wensen

Z

Persoonlijke aanpak, kwaliteit & uitstekende service

Z

Toegang tot exclusieve, online leeromgeving

Z

Als jij snel bent met het aanleveren van je foto’s en teksten, zorg ik dat je website snel online is.

zelf je website maken

Voordelen

  • Het enige wat jij hoeft te doen is het aanleveren van foto’s en teksten. Je krijgt van mij uitgebreide informatie en tips hoe je deze verzameld.
  • Je krijgt een professionele website die technisch goed in elkaar zit.
  • Na oplevering krijg je toegang tot de online handleiding.
  • Geen kosten voor het Premium DIVI thema twv $89 per jaar, die krijg je van mij.
  • Het volledige onderhoud van je website kun je ook uit handen geven dmv een 365+ onderhoudsabonnement of Strippenkaart.

Nadelen

  • Een website volledig laten maken verreist natuurlijk wel een investering. Omdat niet iedereen hetzelfde kan besteden heb ik een ‘op maat’ en een ‘basis’ variant.
  • Als je je website zelf bij wil houden en onderhouden zul je nog wel in de materie moeten duiken. Dit kan met mijn online handleiding.

Mogelijkheden voor onderhoud

Voor websites die gebouwd zijn met WordPress en DIVI heb ik verschillende mogelijkheden voor het onderhoud en support voor je website.

365+ onderhoudStrippenkaarten

Mijn portfolio

Hieronder een greep van de websites die ik afgelopen tijd hebt opgeleverd. Allemaal gemaakt met WordPress en het DIVI thema.

Precies de website die ik vooraf in mijn gedachte had!

Ik ben zeer tevreden over mijn website. Precies de website die ik vooraf in mijn gedachte had! Modern, professioneel en zakelijk. En dat is de verdienste van Monique! Door goed te luisteren is ze als geen ander in staat om een idee om te zetten in een uitstekend resultaat. Ik heb prima met haar samengewerkt. Door een gestructureerde aanpak wist ik vooraf duidelijk waar ik aan toe was. Ze kan goed luisteren, is betrouwbaar, daadkrachtig en professioneel. Daarnaast is ze kritisch op de juiste manier. Tijdens het proces werd ik steeds enthousiaster over het eindresultaat. En het mooiste compliment dat ik aan Monique kan geven komt uit de reacties op mijn website: ‘Precies datgene waar je voor staat Jack, zeer herkenbaar’.”

Jack van Mechelen

Top werk!

De samenwerking met Monique is een TOP samenwerking geweest. Monique bezit het talent om goed aan- en in te voelen hoe jij iets wilt en dit te vertalen naar beeld en kleur op je website. Zonder dat we super veel contact hebben gehad en we elkaar dus helemaal niet zo goed kennen, is het Monique in heel korte tijd gelukt om een website te maken voor mij die in kleur, beeld en sfeer echt helemaal past bij wie ik ben en wat ik doe in mijn praktijk.

Los van het zeer prettige contact dat we over en weer hadden, vond ik vooral ook de duidelijkheid in wie doet wat wanneer en hoe, heel fijn. Het is dan duidelijk wat je van elkaar kunt verwachten en het maakt ook dat je allebei voortvarend aan het werk kunt. En samen dus tot een mooi eindproduct te kunnen komen.

Ben heel blij dat Monique mijn website heeft gemaakt!
Kan het iedereen aanraden om met Monique contact op te nemen als je een website wilt laten maken!

Danny van Boxtel
Monique Delissen

Monique Delissen

Eigenaar | Webdesigner Q webstudio

Samenwerken met mij betekent dat je precies weet waar je aan toe bent. Transparantie en persoonlijke aandacht staan bij mij hoog in het vaandel. Geen technische hocus-pocus, maar begrijpbare en heldere taal. In een paar duidelijke stappen werken we samen naar de livegang van jouw website toe en ook hierna blijf ik voor jou goed bereikbaar.

Neem contact me me op zodat we kunnen kijken wat we samen kunnen doen om voor jou een succesvolle website neer te zetten. 

Meer info over mij en de webstudio>>

Wil je jouw website plannen bespreken?

Vraag gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan

Pin It on Pinterest