Snel & eenvoudig nieuwsbrieven maken met Laposta

In deze training neem ik je aan de hand mee en laat je stap voor stap zien hoe je het e-mailmarketing programma Laposta instelt en gebruikt.

“Je training is héél erg duidelijk. Je legt heel rustig werkelijk élke stap helder uit. Geweldig! Fijn ook dat het in modules is ingedeeld. Zo kun je in brokjes de info tot je nemen. Hoewel ik merkte dat ik meteen mee ging doen, en dus uiteindelijk uren achter de computer bezig was”
Ingrid de Graaff

Yoga Inside

Waarom Laposta?

Laposta is een superhandig Nederlands e-mailmarketing programma waarmee je zelf binnen een handomdraai professionele mailings en nieuwsbrieven maakt en verstuurt. Het is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk èn volledig gratis tot 2000 inschrijvers. Ze bieden zelf uitgebreide geschreven documentatie over het gebruik van hun programma.

Heb je liever een stap voor stap uitleg met videomodules? Dan is deze training voor jou!

Snel en eenvoudig nieuwsbrieven maken met Laposta

Deze training is voor jou als je:

  • Het starten met e-mailmarketing voor je uit blijft schuiven omdat je niet weet met welk programma.
  • (Nog) geen nieuwsbrieven verstuurt omdat je denkt dat het heel ingewikkeld is.
  • Opziet tegen de techniek van een e-mailmarketing programma.
  • Het makkelijkste leert als het je voorgedaan wordt.
  • Over wil stappen naar een systeem dat gebruiksvriendelijk èn Nederlands is.
  • Geen tijd hebt om zelf door alle documentatie van LaPosta te gaan.

Dit is wat je leert in deze training:

Z

Een goede start maken met Laposta

Aanmelden voor het programma en het instellen van je account naar jouw wensen. Je krijgt een uitgebreide rondleiding door het dashboard.

h

Mailinglijst instellen en contacten toevoegen

Maak mailinglijsten en voeg contacten toe, handmatig of via de importfunctie. Verdeel verschillende groepen inschrijvers in segmenten.

Mailadressen verzamelen via je website

Aanmelden voor het programma en het instellen van je account naar jouw wensen. Je krijgt een uitgebreide rondleiding door het dashboard.

l

Een sjabloon maken in je eigen huisstijl

Eén of meerdere sjablonen maken als basis voor je nieuwsbrieven en mailings. Dit gaat je veel tijd besparen!

Nieuwsbrieven maken & versturen

Je nieuwsbrief maken, controleren en versturen. Met behulp van overzichtelijke statistieken kun je analyseren en bijsturen.

Automatische mailseries maken

Zorg voor een interessante weggever en maak je eigen verkoopfunnel met een automatische mailserie. 

Snel & eenvoudig nieuwsbrieven maken met Laposta

Snel & eenvoudig nieuwsbrieven maken met Laposta

49,95

(excl. 21% btw.)

Overzichtelijke en gestructureerde leeromgeving

Blijvend toegang tot de training

Geen technische kennis nodig

Leren in jouw eigen tempo

Evaringen van cursisten

Ik ben helemaal blij

Inmiddels heb ik vanmiddag mijn eerste nieuwsbrief met Laposta verstuurd. Wat een geweldig systeem zeg. Het maken van de nieuwsbrief kostte me toch nog wel wat tijd, maar met behulp van jouw stappenplan ging dat – zeker voor de eerste keer – prima. Het verzenden, het inplannen en daarna het ontvangen van de resultaten is helemaal leuk. Tot nu toe hield ik handmatig een excelbestand met de emailadressen bij en dat is best bewerkelijk met versturen. Ik ben helemaal blij en ik vind het super om al die statistieken te zien. Natuurlijk kan ik nog wel een en ander verbeteren of uitbreiden, maar de eerste stap is gezet.

Karin Immerzeel

Dankzij de training heb je in een handomdraai het programma onder de knie

Voordien gebruikte ik Mailchimp, nou eigenlijk gebruikte ik het niet meer want ik vond dit programma niet fijn werken en vaak kwamen de mails dan ook nog in de spamfolder terecht. Laposta leek mij een leuk alternatief omdat dit in het Nederlands is. Als autodidact ga ik meestal op zoek naar gratis tutorials om nieuwe dingen aan te leren. In die zoektocht gaat dan al vaak veel tijd inzitten en zoals iedere ondernemer weet “time is money”. De training van Monique is dan ook gewoon super. Ze legt je stap voor stap uit hoe het moet. De training is duidelijk ingedeeld in modules zodat je niet hoeft te zoeken en je kan het in je eigen tempo volgen. Dankzij de training heb je in een handomdraai het programma onder de knie. Ondertussen is mijn tweede mail reeds de deur uit en heb ik de smaak weer te pakken om ermee door te gaan.

Ik kan deze training dus zeker aanbevelen en kijk al uit naar de andere trainingen die Monique in de toekomst gaat aanbieden. Bedankt Monique!

Leen

Geweldig!

Je training is héél erg duidelijk. Je legt heel rustig werkelijk élke stap helder uit. Geweldig! Fijn ook dat t in modules is ingedeeld. Zo kun je in brokjes de info tot je nemen. Hoewel ik merkte dat ik meteen mee ging doen, en dus uiteindelijk uren achter de computer bezig was 😉

Ingrid de Graaff

Zo dankbaar voor deze training!

Ik ben zo mega veel dankbaar voor deze training. Dankzij de stapsgewijze en duidelijke uitleg ben ik nu in staat om zelf nieuwsbrief en automatische mails te maken en vooral beheren. Het heeft me overzicht en veel waardevolle ondersteuning gegeven. Dankjewel Monique!

Iveta Hanusova

De training was top!

Dankzij de LaPosta training van Monique zojuist mijn eerste nieuwsbrief via LaPosta gestuurd. De training leverde mij enorme tijdwinst op. Want ja, LaPosta is op zich niet lastig, maar alles zelf uitzoeken kost nu eenmaal best wel veel tijd. De training was top!

Margriet Ravensbergen

Hoi, ik ben Monique

WordPress webdesigner en eigenaar van Q webstudio. Ik maak websites op maat voor ZZP-ers en MKB en daarnaast geef ik advies en trainingen over WordPress websites. 

Zelf doe ik actief aan e-mailmarketing en dat heb ik jaren met Mailchimp gedaan. Toen ze een tijdje geleden hun pakketten veranderden, ben ik gaan kijken voor een alternatief. Die heb ik gevonden in Laposta. En eerlijk is eerlijk; als ik hier eerder van had geweten, was ik er meteen mee begonnen. 

Graag leer ik jou in deze training hoe je dit programma optimaal kunt gebruiken voor jouw e-mailmarketing.

Start direct met jouw Laposta training!