Onderhoud website

365+ abonnement onderhoud en strippenkaarten

Het onderhoud van je website

Om goed te blijven werken heeft je website regelmatig onderhoud nodig. WordPress, het thema en de plugins worden door de makers regelmatig voorzien van updates en het is belangrijk om deze bij te houden zodat je website goed en veilig blijft draaien. 

Als je eenmaal een website hebt kun je hem niet zomaar laten staan en er verder niets meer mee doen. Een website heeft onderhoud nodig, moet verzorgd worden. Zowel WordPress, het template en de gebruikte plugins moet regelmatig ge-update worden zodat je website goed blijft werken. Daarnaast is het verstandig om regelmatig een back-up te maken zodat je altijd terug kunt grijpen mocht er een keer iets mis gaan. Voor het  bijwerken van deze “achterkant” van je website is het belangrijk dat deze zorgvuldig gedaan wordt, in de juiste volgorde, en met een goede controle. Daarnaast zul je moeten zorgen voor een goede veiligheid van je website zodat deze beschermd is tegen hackers.

Voor een goede interactie met je (potentiële) klanten is het belangrijk om je website actueel te houden. Denk daarbij aan wijzigingen in de tekst, een foto vervangen of nieuwe content toevoegen en het delen van nieuws en feiten. WordPress maakt het redelijk eenvoudig om deze aanpassingen zelf te doen aan je website.

Onderhoud liever uitbesteden?

Heb je geen tijd om zelf het onderhoud aan je website te doen of vind je het toch te technisch? Ik neem het graag voor je uit handen zodat jij je volledig kunt focussen op je onderneming. Je kunt hiervoor kiezen uit de volgende mogelijkheden:

365+ abonnement onderhoud

Voor slechts 1 euro per dag* ben je het hele jaar door verzekerd van een goed functionerende en veilige website. Wekelijks wordt je website gecontroleerd op updates en indien er grote essentiële updates zijn worden deze meteen uitgevoerd. Een volledige back-up van je website wordt wekelijks gemaakt zodat er altijd teruggegaan kan worden naar een vorige versie. Daarnaast krijg je 2,5 uur extra ondersteuning die je kunt inzetten voor bijvoorbeeld het wijzigen van teksten en foto’s of het plaatsen van berichten op je blog.

* Gebaseerd op betaling per jaar.
Investering: €365,- per jaar.
Een automatische maandelijkse afschrijving is ook mogelijk (€32,50 p/m)
(Prijzen zijn excl. 21% BTW)
Strippenkaart Q webstudio

Strippenkaart voor onderhoud & ondersteuning

De Q webstudio Strippenkaart koop je vooraf, tegen een gereduceerd tarief. De strippen kun je inzetten voor het veilig, actueel en dynamisch houden van je website. Elke strip staat voor 15 minuten en deze kunnen gebruikt worden voor de “kleinere” klussen zoals:

  • Wijzigen van tekst of foto’s
  • Toevoegen tekst of foto’s (kleine opdrachten)
  • Plaatsen van berichten op het blog
  • Updaten WordPress, template en plug-ins
  • Back-uppen van je website

Als strippenkaarthouder krijg je voorrang en kun je ervan uitgaan dat je snel geholpen wordt. Grotere projecten zoals bijvoorbeeld het toevoegen van nieuwe pagina’s, implementeren van nieuwe modules of re-design van pagina’s worden op de gebruikelijke wijze gefactureerd tegen het uurtarief van €50,-

Voordelen strippenkaart:

  • gereduceerd uurtarief
  • onbeperkt houdbaar
  • snelle hulp
  • minder rompslomp

Schrijf je in om waardevolle tips & inspiratie te ontvangen en je krijgt van mij de 7 stappen voor een goede voorbereiding cadeau!

 

Deze 7 stappen zijn een must in je voorbereiding als je gaat voor een goede en succesvolle website.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest