Maak & verstuur professionele nieuwsbrieven met Laposta

Maak professionele nieuwsbrieven met Laposta

E-mailmarketing:
een must voor iedere ondernemer

Een hele waardevolle, misschien wel de meest waardevolle manier om je (potentiële) klanten goed te kunnen bereiken is door middel van het versturen van nieuwsbrieven. Zo kunnen diegenen die zich inschrijven op jouw mailinglijst jou en je bedrijf leren kennen, een band met je opbouwen èn de producten en/of diensten die jij aanbiedt af gaan nemen. Een zeer groot voordeel van het hebben van een mailinglijst is dat deze van jou is, en van jou blijft. Daarnaast zijn de kosten relatief laag (of zijn er niet onder de 2000 inschrijvers), en is alles wat je doet meetbaar. Hierdoor kun je makkelijk bijsturen.

Deze training is voor jou als je:

Nog nooit een mailinglijst hebt gehad

Eigenlijk wil je al een hele tijd een mailinglijst opstarten en nieuwsbrieven gaan versturen. Je ziet er alleen enorm tegenop om het allemaal uit te zoeken en schuift het daarom vooruit. Misschien denk je wel dat het een ingewikkeld technisch verhaal is, waar je absoluut niet op zit te wachten.

Op zoek bent naar een alternatief voor Mailchimp

Nog niet zo lang geleden heeft Mailchimp de pakketten veranderd. Dit had onder andere best wat consequenties ook voor het gratis pakket (tot 2000 inschrijvers). Zo is het niet meer mogelijk om meerdere lijsten aan te maken of automations (funnels) in te stellen. Dit kan in Laposta gelukkig wel nog gratis…

Over wil stappen naar een overzichtelijk, Nederlands programma

Laposta heeft een overzichtelijk dashboard en een duidelijke navigatie. Daarbij is alles in het Nederlands. Superhandig! Geen gezoek meer waar alles staat.

Wat leer je in deze training?

In deze training laat ik je in duidelijke video’s zien hoe je Laposta optimaal kunt gebruiken voor het versturen van jouw mailings en nieuwsbrieven. Vanaf het aanmelden voor het programma tot en met het lezen en interpreteren van de verzend gegevens. 

Aanmaken van je Laposta account

Instellen van je e-maillijst(en)

Segmenteren van je e-maillijst(en)

Maken van een opt-in voor je website

Een template maken voor je nieuwsbrieven

Maken en versturen van campagnes

Je weggever koppelen aan je opt-in

Instellen van automatische e-mail series

Overzichtelijke online leeromgeving

  • 6 hoofdonderwerpen
  • 13 videomodules
  • extra informatie en schermafbeeldingen onder de video’s

Wat is jouw investering?

Deze training kun je volgen voor slechts:

€59,-

(excl. 21% btw.)

Hiervoor krijg je toegang tot de training die gebouwd is in een online leeromgeving. In verschillende video-modules laat ik je via mijn scherm precies zien hoe je je e-mailmarketing in kunt richten en professionele nieuwsbrieven kunt gaan versturen.

Maak professionele nieuwsbrieven met Laposta

FAQ

Kan ik de training in mijn eigen tempo volgen?

Ja, je volgt deze training helemaal in je eigen tempo. Vanaf 1 oktober wordt de training opengesteld en kun je de modules en lessen bekijken wanneer jij dat wilt. Ook kun je ze zo vaak terugkijken als je wilt. Je blijft toegang houden tot de training.

Ik heb niet veel technische kennis. Is dat een probleem?

Nee hoor! Absoluut niet. In de training leg ik je stap voor stap in video’s precies uit wat je moet of kunt doen. Het Laposta programma zelf is zeer overzichtelijk en werkt erg intuitief.

Kan ik meteen beginnen met de training?

Als je je inschrijft voor  1 oktober 2019, zul je nog heel even moeten wachten totdat de training opengesteld wordt. Je kunt al wel inloggen op je account en naar de trainingspagina, maar de content staat nog afgesloten. 

Ik gebruik nu Mailchimp. Kan ik makkelijk overstappen?

Jazeker! Je lijst(en) met mailadressen kun je vanuit Mailchimp exporteren en importeren in Laposta. De inschrijvers van jouw mailinglijst merken hier helemaal niets van. Pas als je je nieuwe nieuwsbrief ontvangen, kunnen ze zien dat deze vanuit Laposta is gestuurd en niet vanuit Mailchimp.

Dit is overigens alleen het geval als je gebruikt maakt van de gratis versie. Heb je de betaalde versie (>2000 inschrijvers) dan worden de nieuwsbrieven zonder logo verstuurd.

Uiteraard moet er wel een nieuw inschrijfformulier op je website komen, die nieuwe inschrijvers doorstuurt naa je nieuwe lijst. Ik ga je allemaal uitleggen hoe je dit aan kunt pakken.

Hoi, ik ben Monique

WordPress webdesigner en eigenaar van Q webstudio. Ik maak websites op maat voor ZZP-ers en MKB en daarnaast geef ik advies en trainingen over WordPress websites. 

Zelf doe ik actief aan e-mailmarketing en dat heb ik jaren met Mailchimp gedaan. Toen ze een tijdje geleden hun pakketten veranderden, ben ik gaan kijken voor een alternatief. Die heb ik gevonden in Laposta. En eerlijk is eerlijk; als ik hier eerder van had geweten, was ik er meteen mee begonnen. 

Graag leer ik jou in deze training hoe je dit programma optimaal kunt gebruiken voor jouw e-mailmarketing.

Wil jij starten met je website?

Q webstudio richt zich op het maken van WordPress websites, opgebouwd en geoptimaliseerd met het DIVI thema. 

Neem vandaag nog contact op, dan ben je snel online!


Zullen we kennis maken?

Samenwerken met mij betekent dat je precies weet waar je aan toe bent. Geen technische hocus-pocus, maar begrijpelijke taal.Transparantie en persoonlijke aandacht staan bij mij hoog in het vaandel. 


Pin It on Pinterest