het verhaal achter...

De webstudio en Monique

Je bent nog niet zo lang geleden voor jezelf begonnen of hebt grote plannen om met je eigen bedrijf te starten. Om de wereld te laten weten dat je bestaat en om anderen te kunnen helpen moet je zichtbaar & vindbaar zijn. Een goede website mag hierbij niet ontbreken. Een website die de klanten aantrekt die jij wil bereiken en kunt helpen.

Misschien ben je zelf al aan de slag gegaan met WordPress of een ander platform, maar heb je ontdekt dat die beloofde website-in-één dag je uiteindelijk veel en veel meer tijd gaat kosten. Je besteedt liever je tijd aan dat waar je warm voor loopt.

Ik ook! Voor mij is dat het maken van mooie, op maat gemaakte websites.

We kunnen het ook samen doen, je weet dan helemaal precies hoe je website in elkaar zit en wordt het onderhouden ervan een fluitje van een cent.

 

 

Monique Delissen webdesigner

Q webstudio & Monique

Q webstudio is in 2017 opgestart vanuit de droom om mooie websites te maken voor ondernemers die net als ik durven dromen. Websites die ervoor zorgen dat jij je ideale klanten aantrekt. Naast de WordPress websites op maat bied ik ook de WordPress Budget Website aan, een door mij ontworpen template die de uitstraling krijgt van jouw huisstijl; de ideale starterswebsite voor coaches, trainers en therapeuten. 

Monique, het gezicht van Q webstudio… Veelzijdig, doener, harde werker, puntje precies, direct, makkelijk toegankelijk, creatief én communicatief.  Naast mijn creatieve loopbaan heb ik lang in de hulpverlening gewerkt. Hier heb ik het vermogen ontwikkeld om snel en doelgericht de juiste hulpvragen en behoeften helder te krijgen. Als webdesigner kan ik daardoor samen met jou het precieze plaatje schetsen hoe jij je naar buiten toe wilt presenteren en welke klanten je wil bereiken.

Toen ik voor het eerst kennismaakte met het geweldige platform WordPress was ik meteen om. Ongekende mogelijkheden in een super gebruiksvriendelijk systeem. Met behulp van professionele templates en plugins, kennis van html en css ben ik in staat om volledig maatwerk WordPress websites op te leveren. Precies naar jouw wens.

Ik maak graag kennis met je om te kijken wat ik voor je kan doen.

Zij gingen je voor…

Monique is gedreven, bevlogen en serieus met haar werk bezig. Ze vindt het belangrijk dat haar klant tevreden is en zal alles op alles zetten om een perfect product of dienst te leveren. Zij wil graag jouw stijl en sfeer duidelijk krijgen zodat de website ook echt bij jou past. Ook heeft ze me goed geholpen bij het in kaart brengen van de juiste info voor de juiste doelgroep. Fantastisch om samen te sparren en dit resultaat te zien. TOP!  Als digibeet is het een fijn gevoel te weten dat ik voor mijn vragen en hulp altijd bij haar terecht kan.

Simone Verbeek
Website: Hartlopenwerkt!

Monique is voor mij een expert op het gebied van websites bouwen. Zij heeft middels vele opleidingen zoveel ervaring opgedaan dat ze de meest passende en persoonlijke websites neer weet te zetten. En dit alles doet ze vanuit een enorme gedrevenheid en passie.

Geerten Linsen
Website: LaToja Dance

Super fijne samenwerking met Monique! In een prettig gesprek mijn wensen en ideeën besproken en die heeft ze vervolgens toegepast in een prachtige nieuwe versie van mijn site, waar ik vervolgens zelf weer verder mee kan. Ook nadat mijn website af was, heeft ze me geholpen met alle vragen en issues waar ik tegenaan liep! Top!.

Pieter de Gouw
Website: De Levenskeuze Coach

Als ondernemer is het zaak dat je je realiseert waar je goed in bent en dat je de juiste mensen om je heen verzamelt die goed zijn in waar jouw kracht niet ligt. Voor het maken van de onze website heb ik daarin Monique gevonden. Monique is niet alleen daadkrachtig, gedreven en accuraat maar ze weet door goed te luisteren ook precies waar je naar op zoek bent als het gaat om wat je uit wilt stralen als bedrijf. Beter nog dan dat ik het zelf wist kwam ze met een vormgeving die precies was wat ik zocht.  Ze houdt je scherp als het gaat om de vormgeving en inhoudelijk is ze kritisch waardoor je op een prettige manier bewust gemaakt wordt over wat je nu écht zegt over je dienstverlening en tot wie je je wilt richten.

Nadat Monique onze website heeft gemaakt heeft ze ook onze folder ontworpen die daardoor perfect aansluit bij onze website waardoor het één geheel is geworden en een nog professionelere uitstraling heeft gekregen. Ik ben blij met het eindresultaat en erg enthousiast over onze samenwerking die ik als erg warm en betrokken ervaar.

Uit deze samenwerking is ook de website voor mijn werk als therapeute ontstaan. Monique heeft me hierbij ook geholpen met welke tekst waar moest komen te staan en heeft ook mijn folder en visitekaartje ontworpen. Alles bij elkaar een prachtig geheel waar ik erg trots op ben.

Joyce Snijders
Directrice SenseZorg |Website: SenseZorg
ReAttach therapeute |Website:  Joyce Snijders

Wat kan ik voor jou betekenen?

Je hebt een nieuwe website nodig of misschien is je huidige website aan vervanging toe.
Of je wil zelf graag een WordPress website maken, maar je weet niet waar te beginnen. 

Samen een bak koffie doen is altijd een goed idee!

 

Pin It on Pinterest