Selecteer een pagina

Het verhaal achter

De webstudio & Monique
Monique Delissen

Toen ik jaren geleden voor het eerst kennismaakte met het geweldige platform WordPress was ik meteen om. Ongekende mogelijkheden in een super gebruiksvriendelijk systeem en met een zeer behulpzame community. Hierdoor staat het wereldwijde web vol met informatie over websites maken, WordPress, plugins en onderhoud.

Maar hoe vind je nou daar je weg in? Er zijn zoveel artikelen en video’s hierover. Hoe kom je er nou achter wat je nodig hebt en wat bij jou en je bedrijf past? 

Misschien ben je al wel zelf al aan de slag gegaan met WordPress of een ander platform, maar heb je ontdekt dat die beloofde website-in-één dag je uiteindelijk veel en veel meer tijd gaat kosten. Je besteedt liever je tijd aan dat waar je warm voor loopt.

Ik ook! Voor mij is dat jou te helpen aan een WordPress website die ervoor zorgt dat jij met je bedrijf (beter) zichtbaar wordt en verder kunt groeien.

In 2017 ben ik met Q webstudio gestart vanuit de droom om mooie websites te maken voor ondernemers die net als ik durven dromen. Websites die ervoor zorgen dat jij je ideale klanten aantrekt. Naast de WordPress websites op maat kun je ook kiezen voor een WordPress Basis Website, een door mij ontworpen template die vormgegeven wordt in jouw huisstijl; de ideale starterswebsite voor coaches, trainers en therapeuten. 

Wil je zelf de volledige controle hebben en houden over jouw website? Maak hem dan samen met mij, één op één, je weet dan helemaal precies hoe je website in elkaar zit en wordt het onderhouden ervan een fluitje van een cent.

Q webstudio wordt begin 2019 verder uitgebreid met trainingen; online en workshops. De komende tijd zal hier meer informatie over komen. 

Monique

Het gezicht van Q webstudio… Veelzijdig, doener, harde werker, puntje precies, direct, makkelijk toegankelijk, creatief én communicatief. Van jongs af aan heb ik een grote passie voor beeld en design. Na mijn grafische opleiding heb ik jarenlang als DTP-er bij een uitgever gewerkt.

Naast mijn creatieve loopbaan heb ik ook een behoorlijke tijd in de hulpverlening gewerkt. Hier heb ik het vermogen ontwikkeld om snel en doelgericht de juiste hulpvragen en behoeften helder te krijgen. Als webdesigner kan ik daardoor samen met jou het precieze plaatje schetsen hoe jij je naar buiten toe wilt presenteren en welke klanten je wil bereiken.

Ik maak graag kennis met je om te kijken wat ik voor je kan doen.

Monique Delissen

Wat kan ik voor jou betekenen?

Je hebt nog geen website of je huidige website aan vervanging toe.  Misschien wil je zelf graag een WordPress website maken, maar je weet niet waar te beginnen. Samen een bak koffie doen is altijd een goed idee!

Pin It on Pinterest

Wil jij starten met je website?

Q webstudio richt zich op het maken van WordPress websites, opgebouwd en geoptimaliseerd met het DIVI thema. 

Neem vandaag nog contact op, dan ben je snel online!


Zullen we kennis maken?

Samenwerken met mij betekent dat je precies weet waar je aan toe bent. Geen technische hocus-pocus, maar begrijpelijke taal.Transparantie en persoonlijke aandacht staan bij mij hoog in het vaandel.