het verhaal achter...

De webstudio en Monique
 

De webstudio

Q webstudio is in 2017 opgestart vanuit de droom om mooie websites te maken voor ondernemers die net als ik durven dromen. Websites die laten zien wie jij bent, wat je doet en uiteraard voor wie je het doet. Behalve het maken van WordPress websites op maat kun je bij Q webstudio ook terecht voor het onderhoud van je WordPress website, grafisch ontwerp en fotografie.

De naam Q webstudio was voor mij meteen logisch omdat ik heel mijn leven al uit aan het leggen ben dat je Monique met een Q schrijft, waardoor die volledig in mijn systeem zit. 

Monique

De persoon achter Q webstudio… Veelzijdig, doener, harde werker, puntje precies, direct, makkelijk toegankelijk, creatief én communicatief.  Naast mijn creatieve loopbaan heb ik lang in de hulpverlening gewerkt. Hier heb ik het vermogen ontwikkeld om snel en doelgericht de juiste hulpvragen en behoeften helder te krijgen. Als webdesigner kan ik daardoor samen met jou het precieze plaatje schetsen hoe jij je naar buiten toe wilt presenteren.

Toen ik voor het eerst kennismaakte met het geweldige platform WordPress was ik meteen om. Ongekende mogelijkheden in een super gebruiksvriendelijk systeem. Met behulp van professionele templates en plug-ins, kennis van html en css ben ik in staat om volledig maatwerk WordPress websites op te leveren. Precies naar jouw wens.

Ik maak graag kennis met je om te kijken wat ik voor je kan doen.

Pin It on Pinterest