Q webstudio & Monique

WordPress webdesigner Tilburg
Monique Delissen WordPress webdesigner Tilburg

Hoi ik ben Monique

Webdesigner in Tilburg met als specialisatie WordPress en het Divi thema. Voordat ik voor mezelf begon als webdesigner, was ik al jaren een enorme fan van dit Content management Systeem (CMS).

WordPress is veelzijdig en gebruiksvriendelijk en heeft een zeer grote actieve en behulpzame community. Hierdoor staat het wereldwijde web vol met informatie over WordPress en worden er met grote regelmaat nieuwe plugins en thema’s op de markt gebracht. 

Al mijn websites maak ik met WordPress en het Divi thema. Met deze combinatie zijn de mogelijkheden haast eindeloos en is het prettig websites bouwen. Daarnaast kan ik jou redelijk eenvoudig de werking van je website uitleggen. Duidelijk, zonder ingewikkelde, technische hocus-pocus. 

Hiervoor heb ik een online training ontwikkeld, waar je toegang tot krijgt als je website af is. In een aantal videomodules laat ik je stap voor stap zien hoe je website in elkaar zit, hoe je hem bij kunt houden en verder kunt laten groeien. Superhandig!

Qwebstudio

In 2017 ben ik met Q webstudio gestart vanuit de droom om mooie websites te maken voor ondernemers die net als ik durven dromen. Websites die ervoor zorgen dat jij je ideale klanten aantrekt. Hiervoor heb ik een mooi WordPress Website Pakket samengesteld voor voornamelijk (startende) coaches, trainers en therapeuten.

Inmiddels heb ik al veel tevreden ondernemers kunnen helpen bij het realiseren en het onderhouden van hun website.

Qwebstudio webdesign tilburg
Monique Delissen

Gek op mijn werk, maar ook op…

  • Vroeg opstaan en de dag beginnen in een stille wereld
  • Mooie fietstochten maken met mijn Santos Travelmaster
  • Lekkere koffies (nee, nee, geen filterkoffie)
  • Reizen, reizen, reizen... reizen
  • Thais eten
  • Spannende thrillers, lezen en kijken
  • De wonderen van de natuur

Gedreven & daadkrachtig

Het gezicht van Q webstudio… Veelzijdig, doener, harde werker, puntje precies, direct, makkelijk toegankelijk, creatief én communicatief. Van jongs af aan heb ik een grote passie voor beeld en design. Na mijn grafische opleiding heb ik jarenlang als DTP-er bij een uitgever gewerkt.

Naast mijn creatieve loopbaan heb ik ook een behoorlijke tijd in de hulpverlening gewerkt. Hier heb ik het vermogen ontwikkeld om snel en doelgericht de juiste hulpvragen en behoeften helder te krijgen. Als webdesigner kan ik daardoor samen met jou het precieze plaatje schetsen hoe jij je naar buiten toe wilt presenteren en welke klanten je wil bereiken.

Ik maak graag kennis met je om te kijken wat ik voor je kan doen.

Monique Delissen

Zullen we kennis maken?

Heb jij plannen voor een (nieuwe) website en ben je benieuwd hoe ik je daarbij kan helpen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan.