Q webstudio & Monique

WordPress webdesigner Tilburg
WordPress webdesigner Tilburg

Voordat ik voor mezelf begon als WordPress webdesigner, was ik al jaren een enorme fan van dit Content management Systeem (CMS). WordPress is veelzijdig, gebruiksvriendelijk en heeft ongekende mogelijkheden om prachtige en functionele websites te maken.

Daarnaast kent WordPress een zeer grote community, die erg behulpzaam is en blijft werken aan het nog verder uitbreiden van de mogelijkheden. Hierdoor staat het wereldwijde web vol met informatie over WordPress en worden er met grote regelmaat nieuwe plugins op de markt gebracht. 

Door de hoeveelheid aan mogelijkheden is WordPress voor mij als webdesigner een ideaal systeem om mee te werken. Niet alleen omdat het gewoon prettig websites bouwen is, maar ook omdat ik jou redelijk makkelijk de werking van je website uit kan leggen. Duidelijk, zonder ingewikkelde, technische hocus-pocus. 

Hiervoor heb ik een online training ontwikkeld, waar je toegang tot krijgt als je website af is. In een aantal videomodules laat ik je stap voor stap zien hoe je website in elkaar zit, hoe je hem bij kunt houden en verder kunt laten groeien. Superhandig!

Q webstudio WordPress webdesign

In 2017 ben ik met Q webstudio gestart vanuit de droom om mooie websites te maken voor ondernemers die net als ik durven dromen. Websites die ervoor zorgen dat jij je ideale klanten aantrekt. Naast de WordPress websites op maat kun je ook kiezen voor een WordPress Basis Website, een door mij ontworpen template die vormgegeven wordt in jouw huisstijl; de ideale starterswebsite voor coaches, trainers en therapeuten. 

Wil je zelf de volledige controle hebben en houden over jouw website? Maak hem dan samen met mij, één op één, je weet dan helemaal precies hoe je website in elkaar zit en wordt het onderhouden ervan een fluitje van een cent.

Q webstudio wordt verder uitgebreid met diverse trainingen; online en live workshops.

Wil je hiervan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Iedere twee weken ontvang je dan van mij handige tips, en je  kunt je meteen het e-book: “7 stappen voor een goede voorbereiding van je website” downloaden.

Monique

Het gezicht van Q webstudio… Veelzijdig, doener, harde werker, puntje precies, direct, makkelijk toegankelijk, creatief én communicatief. Van jongs af aan heb ik een grote passie voor beeld en design. Na mijn grafische opleiding heb ik jarenlang als DTP-er bij een uitgever gewerkt.

Naast mijn creatieve loopbaan heb ik ook een behoorlijke tijd in de hulpverlening gewerkt. Hier heb ik het vermogen ontwikkeld om snel en doelgericht de juiste hulpvragen en behoeften helder te krijgen. Als webdesigner kan ik daardoor samen met jou het precieze plaatje schetsen hoe jij je naar buiten toe wilt presenteren en welke klanten je wil bereiken.

Ik maak graag kennis met je om te kijken wat ik voor je kan doen.

WordPress webdesigner Tilburg Monique Delissen

Zullen we kennis maken?

Heb jij plannen voor een (nieuwe) website en ben je benieuwd hoe ik je daarbij kan helpen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Pin It on Pinterest