De Levenskeuze Coach

Redesign WordPress website De Levenskeuze Coach

Pieter de Gouw helpt met zijn individuele coachingstrajecten mensen om de volgende stap te zetten. Daarnaast verzorgt hij teamcoaching voor groepen mensen die samenwerken.

Opdracht:
Pieter had zelf zijn website gemaakt in WordPress, maar kwam er niet goed uit qua design. Zijn vraag aan mij was om een redesign van zijn website te maken zodat deze overzichtelijker werd met een duidelijke huisstijl en een persoonlijke uitstraling.

R
WordPress Webdesign
De WordPress website is opgebouwd en geoptimaliseerd met het DIVI Theme.

Online: 24 april 2018

Super fijne samenwerking met Monique!

In een prettig gesprek mijn wensen en ideeën besproken en die heeft ze vervolgens toegepast in een prachtige nieuwe versie van mijn site, waar ik vervolgens zelf weer verder mee kan. Ook nadat mijn website af was, heeft ze me geholpen met alle vragen en issues waar ik tegenaan liep! Top!

Pieter de Gouw

Pin It on Pinterest

Wil jij starten met je website?

Q webstudio richt zich op het maken van WordPress websites, opgebouwd en geoptimaliseerd met het DIVI thema. 

Neem vandaag nog contact op, dan ben je snel online!


Wil jij een training volgen?

Q webstudio heeft diverse trainingsmogelijkheden om van jouw website een succes te maken. 1 op 1 trajecten, workshops of online trainingen.

Nieuw!

Online training

Maak professionele nieuwsbrieven met Laposta


Zullen we kennis maken?

Samenwerken met mij betekent dat je precies weet waar je aan toe bent. Geen technische hocus-pocus, maar begrijpelijke taal.Transparantie en persoonlijke aandacht staan bij mij hoog in het vaandel.