Joyce Snijders ReAttach

WordPress website joycesnijders.nl

Visitekaartjes
Joyce Snijders

A5 flyers dubbelzijdig

Joyce Snijders is ReAttach therapeute in Tilburg. ReAttach is een kortdurende interventie en richt zich op het verbeteren van het verwerken van informatie, emoties en gebeurtenissen.

Opdracht:
Naast haar werkzaamheden als oprichter en eigenaar van SenseZorg wilde Joyce een eigen website voor haar activiteiten als ReAttach therapeute. Omdat er nog helemaal niets was is er een complete huisstijl ontworpen.

R
Ontwerp logo
R
WordPress Webdesign
R
Visitekaartjes
R
A5 flyers dubbelzijdig
De WordPress website is opgebouwd en geoptimaliseerd met het DIVI Theme.
{
Als ondernemer is het zaak dat je je realiseert waar je goed in bent en dat je de juiste mensen om je heen verzamelt die goed zijn in waar jouw kracht niet ligt. Voor het maken van de onze website heb ik daarin Monique gevonden. Monique is niet alleen daadkrachtig, gedreven en accuraat maar ze weet door goed te luisteren ook precies waar je naar op zoek bent als het gaat om wat je uit wilt stralen als bedrijf. Beter nog dan dat ik het zelf wist kwam ze met een vormgeving die precies was wat ik zocht.  Ze houdt je scherp als het gaat om de vormgeving en inhoudelijk is ze kritisch waardoor je op een prettige manier bewust gemaakt wordt over wat je nu écht zegt over je dienstverlening en tot wie je je wilt richten.

Joyce Snijders | ReAttach therapeute

Pin It on Pinterest