JvM Interimmanagement & Advies

WordPress website JvM Interimmanagement & Advies

Visitekaartjes JvM Interimmanagement & Advies

Met JvM Interimmanagement & Advies realiseert Jack van Mechelen werkende oplossingen om de kwaliteit van de bedrijfsvoering voor bedrijven te optimaliseren.

Opdracht:
Ontwikkeling van een WordPress website met blog mogelijkheden en hiermee de aanzet van een huisstijl voor JvM. De gewenste uitstraling van de website was die van deskundigheid en professionaliteit met een moderne, dynamische en opvallende “look & feel”.

R
WordPress Webdesign
R
Visitekaartjes
De WordPress website is opgebouwd en geoptimaliseerd met het DIVI Theme.

Online: 20 maart 2018

Precies de website die ik vooraf in mijn gedachte had!

Ik ben zeer tevreden over mijn website. Precies de website die ik vooraf in mijn gedachte had! Modern, professioneel en zakelijk. En dat is de verdienste van Monique! Door goed te luisteren is ze als geen ander in staat om een idee om te zetten in een uitstekend resultaat. Ik heb prima met haar samengewerkt. Door een gestructureerde aanpak wist ik vooraf duidelijk waar ik aan toe was. Ze kan goed luisteren, is betrouwbaar, daadkrachtig en professioneel. Daarnaast is ze kritisch op de juiste manier. Tijdens het proces werd ik steeds enthousiaster over het eindresultaat. En het mooiste compliment dat ik aan Monique kan geven komt uit de reacties op mijn website: ‘Precies datgene waar je voor staat Jack, zeer herkenbaar’.”

Jack van Mechelen

Wil jij starten met je website?

Q webstudio richt zich op het maken van WordPress websites, opgebouwd en geoptimaliseerd met het DIVI thema. 

Neem vandaag nog contact op, dan ben je snel online!


Zullen we kennis maken?

Samenwerken met mij betekent dat je precies weet waar je aan toe bent. Geen technische hocus-pocus, maar begrijpelijke taal.Transparantie en persoonlijke aandacht staan bij mij hoog in het vaandel. 


Pin It on Pinterest