Lotti van Grinsven Coach en ReAttach therapeut

WordPress Website Lotti van Grinsven

WordPress website lottivangrinsven.nl

Visitekaartjes
Lotti van Grinsven

Lotti is op 1 april 2019 voor zichzelf begonnen als Coach en ReAttach therapeut. Haar deskundigheid ligt op het gebied van levensfase en aanpassingsproblematiek, burn-out klachten, licht depressieve klachten, rouwverwerking, en andere levensvragen.

Opdracht:
Als startend ondernemer is het voor Lotti belangrijk om zichtbaarheid en herkenbaarheid op te bouwen. Er moest dus een logo, website en visitekaartjes komen.

R
Ontwerp logo
R
WordPress Webdesign
R

Visitekaartjes

De WordPress website is opgebouwd en geoptimaliseerd met het DIVI Theme. Als uitgangspunt is de WordPress Basis Website gebruikt, aangepast naar de wensen van de opdrachtgeefster.

Online: 4 mei 2019

Wat een top samenwerking bij het maken van mijn website!

“Monique is bij me thuis langs geweest voor een eerste gesprek en heeft me goed uitgelegd wat ze voor me kon betekenen. Nadat ik akkoord was kreeg ik vrij snel de planning doorgestuurd en zijn we van start gegaan. Alles was erg duidelijk en liep vooral erg gestroomlijnd en snel waardoor we samen een website neer hebben kunnen zetten waar ik echt trots op ben en die ook helemaal bij mij past. Monique weet waar ze het over heeft en geeft eerlijke, goede en duidelijke adviezen waar je wat mee kan. Omdat ik zelf niet zo handig ben en mijn tijd wil besteden aan mijn onderneming heb ik bij Monique ook het 365 dagen abonnement afgesloten zodat ik het naar het technische stuk geen omkijken heb, erg handig! Ik zal haar dan ook zeker aanraden bij degene die op zoek is naar een vakkundige webdesigner!”

Lotti van Grinsven Coach en ReAttach Therapeut
Lotti van Grinsven