Yasmin Verschure

WordPress website yasminverschure.nl

Yasmin Verschure is Ambassadeur van de liefde, auteur en levenscoach. Bovenal is Yasmin een enorme inspirator en verbinder. Ze raakt de mensen aan met haar verhalen, zet zich in voor de vluchtelingen en zoveel meer…

Opdracht:
Er was al heel wat jaren een website, maar deze was aan vervanging toe. Een frisse wind erdoor, een duidelijke structuur en vooral; responsive. Zodat hij ook goed leesbaar was op tablet en mobiel. Een website die volledig past bij wie Yasmin is, en de boodschap die zij uitdraagt.

R

WordPress Webdesign

De WordPress website is opgebouwd en geoptimaliseerd met het DIVI Theme. 

Online: 2 augustus 2019

Wow mijn nieuwe website is geboren

Wonderschoon op Laptop EN mobiel. Lieve Monique Delissen, je hebt een volmaakt kind gebaard. Je kon van tevoren niet bedenken wat er allemaal verborgen lag in mijn site. Gelukkig gaf het je ook een DOT inspiratie. JIJ bent aan KANJER, een rots in de branding. Ik kan je van HARTE aanbevelen. Er komt LICHT uit ?

Yasmin Verschure

Pin It on Pinterest

Wil jij starten met je website?

Q webstudio richt zich op het maken van WordPress websites, opgebouwd en geoptimaliseerd met het DIVI thema. 

Neem vandaag nog contact op, dan ben je snel online!


Wil jij een training volgen?

Q webstudio heeft diverse trainingsmogelijkheden om van je website een succes te maken. 1 op 1 trajecten, workshops of online trainingen.

Nieuw!

Online training

Maak & verstuur professionele nieuwsbrieven met Laposta


Zullen we kennis maken?

Samenwerken met mij betekent dat je precies weet waar je aan toe bent. Geen technische hocus-pocus, maar begrijpelijke taal.Transparantie en persoonlijke aandacht staan bij mij hoog in het vaandel.