Yoga inside

WordPress Website Yoga Inside

WordPress website yogainside.nl

Ingrid de Graaff van Yoga inside verzorgt diverse soorten yogalessen, vaste, wekelijkse lessen en ook lessen op maat. Bijzondere lessen wat betreft locatie, lengte of doelgroep. Voor de individuele yogi, (gelegenheids) groepen en ook voor bedrijven. Zij geeft yoga op meerdere locaties in de regio Eindhoven, en zowel binnen als buiten.

Opdracht:
Een overzichtelijke WordPress website in de huiskleuren van Yoga inside. Het diverse aanbod moest duidelijk gstructureerd zijn evenals de agenda voor de activiteiten zonder abonnement op diverse locaties.

R

WordPress Webdesign

De WordPress website is opgebouwd en geoptimaliseerd met het DIVI Theme.

Online: 6 augustus 2019

Monique, superbedankt!

Toen ik Monique voor het eerst ontmoette bevestigde dat het beeld dat ik van haar had door de mailings die ik al even van Q webstudio ontving. Ik had direct het gevoel dat ze me begreep. En toen we de samenwerking startten bleek dat ook: we hadden meestal maar weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen! Haar kennis en ervaring klinkt door in de keuzes die ze maakt, haar oog voor details en de adviezen die ze geeft. Ze is ook echt betrokken bij je. Zo ging ze actief op zoek naar een passende plugin om te zorgen dat ik mijn activiteiten goed op de site kan zetten, denkt ze mee over kleur- en fotogebruik en wat je waar op de site plaatst. Voeg daarbij hoe ze open staat voor en actief meedenkt over mijn ideeën en hersenspinsels, en je hebt een optimale samenwerking!

Monique, superbedankt! Je hebt me heel blij gemaakt: met de geweldige samenwerking (ook nog heel persoonlijk en met humor) en natuurlijk het prachtige resultaat: mijn website.

Ingrid de Graaff