Yoga Movement

Nieuwe WordPress website Yoga Movement

Oude website Yoga Movement

Anne Kanters Yoga Teacher & Trainer biedt met Yoga Movement al geruime tijd diverse yoga activiteiten aan een uitgebreide en diverse doelgroep. Het aanbod bevat o.a. Yoga lessen, weekenden, vakanties, workshops en teacher trainingen.

Opdracht:
Een WordPress website met een duidelijke navigatie die alle activiteiten van Yoga Movement op een overzichtelijke manier laat zien, een blog voor nieuwsartikelen en uitleg en een integratie met de nieuwsbrief.

R
WordPress Webdesign
R
E-mailsysteem opzetten in Mailchimp voor de nieuwsbrief
De WordPress website is opgebouwd en geoptimaliseerd met het DIVI Theme.

Online: 17 april 2018

{
“Monique heeft mijn nieuwe website gemaakt, en ik ben er heel erg blij mee.. krijg super goede en leuke reacties op de site. Met een handig schema, overzichtelijk en fijn om bij de hand te hebben wist ik waar Monique mee bezig was en wat ik zelf moest aanleveren.

Ik wil graag zelf alles kunnen en doen maar heb van haar geleerd dat het ook heel fijn en gewoonweg beter en efficiënter is om zoiets als een echte goede website uit handen te geven aan een professional. En dat is Monique! Ook nu de site klaar is heb ik van haar goede instructies ontvangen voor het zelf bijhouden van de site, nieuwe foto’s en tekst te kunnen plaatsen. De technische kant laat ik graag aan haar over, zij heeft er verstand van. “

Anne Kanters | Yoga Movement

Pin It on Pinterest