Samen je website maken

Informatie over de trainingen van Q webstudio

Helemaal je eigen website maken, maar wel met een gestructureerd plan en uitleg

Je wil heel graag je eigen website maken zodat je precies weet hoe die in elkaar zit. Daarbij vind je het ook enorm leuk om te doen en wil je graag meer weten over alles wat erbij komt kijken om een professionele website te maken.

Momenteel ben ik druk bezig om een online training te maken die jou hier van A tot Z bij gaat helpen. Met duidelijke uitleg in videomodules begeleid ik jou stap voor stap naar de livegang van je website.

Z

01. Het maken van een plan voor je website

Z

02. Produceer waardevolle content

Z

03. De uitstraling & design voor je website

Z

04. Installatie en uitleg WordPress en DIVI thema

Z

05. Het opbouwen van je website

Z

06. Een weggever maken en mailadressen verzamelen

Z

07. Noodzakelijke plugins & onderhoud van je website

Z

08. Bezoekers trekken naar je website

Er komt een besloten Facebookgroep waarin je met mij en andere ondernemers kunt sparren en feedback kunt vragen.

Voordelen

  • Doordat je stap voor stap meegenomen wordt, weet je precies wat je doet en waarom je het doet.
  • Je hebt volledige controle over het uiterlijk van je website, functies etc.
  • Als je met behulp van de training je website gemaakt hebt, weet je precies hoe deze in elkaar zit. Je kunt je hem makkelijk zelf onderhouden en verder bouwen. Geen afhankelijkheid van een webbouwer en ook geen extra kosten.
  • Door actief met je website aan de slag te gaan en deze actueel te houden kun je deze echt succesvol maken.

Interesselijst

Maak je eigen succesvolle website

Momenteel wordt er door mij nog druk gewerkt aan deze training en ik verwacht dat deze voor 1 mei helemaal klaar zal zijn.

Schrijf je in op de interesselijst zodat ik je op de hoogte kan houden over verdere bijzonderheden van deze training en de exacte lancering. Uiteraard maak je gebruik van een speciale korting of bonus als je besluit om de training te gaan volgen.

Punctueel, flexibel en professioneel

Voor het herbouwen van mijn website in een voor mij nieuw systeem (WordPress) en nieuw thema (Divi) deed ik een oproep op internet in een Facebookgroep voor online ondernemers. Monique reageerde direct en stond open voor een samenwerking via Skype aangezien ik in Curacao woon. Bovendien wilde ik specifiek zelf bouwen, met hulp van haar expertise. Het is erg prettig om met Monique te werken. Ze heeft kennis van zaken én kan dat op een hele prettige manier overbrengen. Bovendien staat zij ook voor het zelfstandig aan de slag kunnen en blijven voor haar klanten, iets wat me op het lijf is geschreven. Overige sterkte eigenschappen van Monique (haar service): Punctueel, flexibel en professioneel. Erg blij met mijn nieuwe website en mijn opgedane kennis over WordPress en Divi. Monique:  dank je wel!!
Wendy van Dalen
Wendy van Dalen

Trainingen van Q webstudio

Informatie over de online trainingen en workshops vind je op de website www.meersuccesonline.nl de trainingswebsite van Q webstudio.

Een goede website begint bij een goede voorbereiding

Ga jij je eigen website maken? Allereerst is het dan belangrijk om goed voor ogen te hebben waar je met je website naartoe wilt. Dit maakt het uiteindelijk designproces veel soepeler en sneller.

Schrijf je in om waardevolle tips & inspiratie te ontvangen en je krijgt van mij de 7 stappen voor een goede voorbereiding cadeau!

Past het volgen van een training toch niet bij jou?

Wil je toch liever je website helemaal zelf maken of juist uitbesteden? 

Zelf je website makenJe website laten maken

Pin It on Pinterest