Toolbox

Software & Tools die ik dagelijks gebruik voor het runnen van de webstudio

Webdesign & grafische vormgeving

Al mijn websites maak ik in WordPress met het Divi theme van Elegant Themes. De Visual Builder heeft enorm veel mogelijkheden en werkt erg intuïtief.

Voor fotobewerkingen gebruik ik Photoshop van Adobe Creative Cloud. Voor grafisch werk (logo’s, flyers en visitekaartjes) gebruik ik daarnaast nog Indesign en Illustrator.

De foto’s voor mijn Social Media maak ik tegenwoordig hoofdzakelijk met Canva, werkt super én gratis!

WordPress

Content Management Systeem (CMS)

Divi

WordPress Theme & Visual Builder

Adobe Creative Cloud

Apps voor design, fotografie, video en het web 

Canva

Designs maken voor Social Media

E-mail marketing

Op de website kun je je inschrijven voor mailings via de opt-in plugin “Bloom” van Elegant Themes waarna de informatie naar Mailchimp wordt gestuurd. Vanuit hier verstuur ik twee keer per maand mails met waardevolle tips & tricks.

Bloom

E-mail Opt-in plugin voor WordPress

Mailchimp

Automatiseren van e-mailcampagnes

Projectmanagement & planning

Om goed overzicht te houden op de verschillende projecten waar ik aan werk maak ik gebruik van deze twee tools. Vanuit hier kan ik ook informatie delen met klanten, zoals bijv. moodboards in Milanote. Superhandig! 

monday.com

Plannen & organiseren

Milanote

Plannen, organiseren, moodboards

Online Trainingen & tutorials

Met mijn MacBook Pro ben ik meer dan tevreden, alleen het opname geluid en de webcam vind ik niet professioneel genoeg. Voor het opnemen van trainingen en tutorials heb ik dan ook een externe microfoon en webcam aangeschaft. Makkelijk in te pluggen via USB.

Voor het maken van opnamen gebruik ik Screenflow. Hiermee kan ik zowel mijn scherm als mezelf opnemen.

Op deze pagina staan alleen producten waar ik zelf achter sta en naar volle tevredenheid gebruik. Sommige van de links zijn zgn. affiliate links. Als jij via de link een aankoop doet, krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen consequenties voor de prijs die jij betaald; als ik een korting voor je heb kunnen regelen betaal je zelfs minder. 

Schrijf je in om waardevolle tips & inspiratie te ontvangen en je krijgt van mij de 7 stappen voor een goede voorbereiding cadeau!

 

Deze 7 stappen zijn een must in je voorbereiding als je gaat voor een goede en succesvolle website.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest