Online trainingen

Overzicht van de online trainingen van Qwebstudio
Snel & eenvoudig nieuwsbrieven maken met Laposta

Online training

€49,95

Start je website met een goede voorbereiding

Online training

€29,95

Evaringen van cursisten

Dankzij de training heb je in een handomdraai het programma onder de knie

Voordien gebruikte ik Mailchimp, nou eigenlijk gebruikte ik het niet meer want ik vond dit programma niet fijn werken en vaak kwamen de mails dan ook nog in de spamfolder terecht. Laposta leek mij een leuk alternatief omdat dit in het Nederlands is. Als autodidact ga ik meestal op zoek naar gratis tutorials om nieuwe dingen aan te leren. In die zoektocht gaat dan al vaak veel tijd inzitten en zoals iedere ondernemer weet “time is money”. De training van Monique is dan ook gewoon super. Ze legt je stap voor stap uit hoe het moet. De training is duidelijk ingedeeld in modules zodat je niet hoeft te zoeken en je kan het in je eigen tempo volgen. Dankzij de training heb je in een handomdraai het programma onder de knie. Ondertussen is mijn tweede mail reeds de deur uit en heb ik de smaak weer te pakken om ermee door te gaan.

Ik kan deze training dus zeker aanbevelen en kijk al uit naar de andere trainingen die Monique in de toekomst gaat aanbieden. Bedankt Monique!

Leen

Zo dankbaar voor deze training!

Ik ben zo mega veel dankbaar voor deze training. Dankzij de stapsgewijze en duidelijke uitleg ben ik nu in staat om zelf nieuwsbrief en automatische mails te maken en vooral beheren. Het heeft me overzicht en veel waardevolle ondersteuning gegeven. Dankjewel Monique!

Iveta Hanusova

De training was top!

Dankzij de LaPosta training van Monique zojuist mijn eerste nieuwsbrief via LaPosta gestuurd. De training leverde mij enorme tijdwinst op. Want ja, LaPosta is op zich niet lastig, maar alles zelf uitzoeken kost nu eenmaal best wel veel tijd. De training was top!

Margriet Ravensbergen

Geweldig!

Je training is héél erg duidelijk. Je legt heel rustig werkelijk élke stap helder uit. Geweldig! Fijn ook dat t in modules is ingedeeld. Zo kun je in brokjes de info tot je nemen. Hoewel ik merkte dat ik meteen mee ging doen, en dus uiteindelijk uren achter de computer bezig was 😉

Ingrid de Graaff

Ik ben helemaal blij

Inmiddels heb ik vanmiddag mijn eerste nieuwsbrief met Laposta verstuurd. Wat een geweldig systeem zeg. Het maken van de nieuwsbrief kostte me toch nog wel wat tijd, maar met behulp van jouw stappenplan ging dat – zeker voor de eerste keer – prima. Het verzenden, het inplannen en daarna het ontvangen van de resultaten is helemaal leuk. Tot nu toe hield ik handmatig een excelbestand met de emailadressen bij en dat is best bewerkelijk met versturen. Ik ben helemaal blij en ik vind het super om al die statistieken te zien. Natuurlijk kan ik nog wel een en ander verbeteren of uitbreiden, maar de eerste stap is gezet.

Karin Immerzeel