Selecteer een pagina
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€47,-
Ga van start

Goed om je hier te zien!

Ik hoop echt dat je net zoveel plezier aan het programma gaat beleven als ik doe. Vanaf het moment dat ik kennis maakte met Laposta was ik fan. Het programma is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en doet precies wat het moet doen. Laposta zelf heeft erg veel uitgebreide, schriftelijke informatie over het programma, alles fijn in het Nederlands. Toch voelde ik de behoefte om al de mogelijkheden te laten zien in instructievideo’s, zodat het nog makkelijker is om de informatie tot je te nemen.

Dit heeft geresulteerd in deze online training met:

  • 6 modules
  • 13 videolessen
  • Extra informatie met schermafbeeldingen onder de video

De modules en lessen staan in een logische volgorde, zodat je stap voor stap je programma in kunt stellen. In de video’s gebruik ik de begrippen nieuwsbrief, campagne en mails door elkaar. Uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer:

  • Geef je inschrijvers/lezers waardevolle informatie
  • Bouw een band met ze op
  • Deel je kennis en laat zien dat je een expert bent binnen je vakgebied
  • Kom met betaald aanbod waar je de lezer mee kunt helpen

Zo navigeer je door de training:

In iedere module staat een video opname met daaronder aanvullende informatie en schermafbeeldingen om e.e.a. te verduidelijken en ondersteunen .

Navigeren doe je eenvoudig via het overzicht onderaan deze pagina en via het lesoverzicht aan de rechterkant van de lessen zelf. Als je een les als voltooid markeert, wordt hij afgevinkt. Zo weet je precies welke lessen je al gedaan hebt. Je kunt overigens altijd terug naar vorige lessen en door naar volgende.

Succes & veel plezier met het opbouwen van je mailinglijst en het maken en versturen van je mailings!