Meer bezoekers naar je WordPress website trekken doe je zo!

Heb je een website maar vallen je bezoekersaantallen tegen? Of misschien heb je nog geen website maar wil je het vanaf het begin meteen goed aanpakken?

Dan is deze presentatie voor jou!

Zaterdag 12 januari 2019: 10.00-13.00 uur GEWEEST

Nieuwe data volgen!

Binnen alle online mogelijkheden die je als ondernemer hebt om je product en/of dienst te promoten en klanten aan te trekken, neemt je website een hele belangrijke rol in. Misschien wel de belangrijkste! In deze presentatie geef ik je tips en voorbeelden hoe je jouw website zo optimaal mogelijk in kan zetten om meer bezoekers en daardoor ook meer klanten aan te trekken.

Een website die staat!

Je website in WordPress (laten) maken is altijd een goed idee! Ruim 30% van alle websites wereldwijd draait op dit systeem en dat is niet voor niets! Er zijn ontelbare mogelijkheden om je website precies in te richten naar de behoefte die jij als ondernemer hebt. Een website die staat dus! Laat de bezoekers maar komen…

Of niet? 

Helaas werkt het niet zo dat de mensen meteen in rijen voor je virtuele deur staan. Daar moet je echt aan werken want met alleen een website maken en op het wereldwijde web publiceren kom je er namelijk niet. Gelukkig kun je dit zelf beïnvloeden.

Hoe?

In mijn interactieve presentatie krijg je praktische tips en voorbeelden over het verhogen van bezoekersverkeer naar je website en laat ik je zien hoe je bezoekers om kunt zetten in klanten. Aan bod komen onder andere:

  • De technische kant van je website
  • Aanspreken van je doelgroep
  • Optimalisatie voor Google
  • Inzetten van social media
  • E-mail marketing

Na afloop mail ik jou een handig overzicht met alle actiepunten en bijbehorende links, zodat je deze zelf toe kunt gaan passen.

“Complimenten voor de presentatie. Ik vond hem strak in elkaar zitten. Overzichtelijk, helder en duidelijk. Je geeft echt heel veel info weg, dat doe je goed! Ik heb zeker wat aan jouw tips voor de vindbaarheid in Google, SEO en Google Analytics, daar doe ik nu nog niets mee
Ilse Jansen

The Me Project

“We hebben zeker wat opgestoken van jouw presentatie afgelopen zaterdag. In een paar woorden: uitgebreide informatie, veel tips, leuke spreker, sfeervolle locatie, lekkere versnaperingen, fijn om na afloop de presentatie als pdf te ontvangen met daarin links naar waardevolle websites.”
Babette Nederkoorn

Babette ruimt op!

Wanneer?

Zaterdag 12 januari 2019:
10.00-13.00 uur GEWEEST

Nieuwe data volgen!

 

Waar?

We zijn te gast in de sfeervolle trainingsruimte in het historische pand van LaToja Dance Body Mind

Meerstraat 8
5552 JE Valkenswaard

Ticket: €17,- (excl 21% BTW)

Pin It on Pinterest