WebCheck

Laat je WordPress website checken zodat je weet of deze nog doet wat die moet doen en waar eventuele vebeterpunten liggen.
Ja! Ik wil graag mijn website laten checken!

Wat gaaf dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken en analyseren! Dankjewel! Wat fijn ook al je bruikbare tips, word ik heel blij van! En natuurlijk erg bedankt voor je complimenten! Ik ga volgende week met je tips aan de slag!

Yvonne Verhulsdonk

Yvonne Verhulsdonk Fotografie

Waarom een WebCheck?

Zeker als je website al wat ouder is en je er niet regelmatig mee bezig bent, is het goed om hem eens helemaal goed door te lichten. Doet je website nog wel wat die moet doen? Is de boodschap die je over wil brengen nog duidelijk? Is het design nog van deze tijd? En hoe zit het technisch? Is alles up-to-date of zijn er misschien verouderde en niet-werkende plugins? 

Met een niet goed werkende en verouderde website kun je veel geld laten liggen. Met een WebCheck wordt alles voor je nagekeken en krijg je een uitgebreid rapport met verbeterpunten en aanbevelingen. 

Waar bestaat de WebCheck uit?

Voor de WebCheck bekijk ik jouw website op de onderstaande onderdelen. Daarnaast is het altijd mogelijke om specifieke aandachtspunten aan te geven.

Navigatie & gebruiksvriendelijkheid

Is het voor de bezoeker duidelijk waar die heen moet en wat de volgende stap is? Komen je doelstellingen nog goed naar voren in je website?

Design & uitstraling

Ziet de website er aantrekkelijk uit? Gebruik van kleuren, lettertypes, afbeeldingen, compositie, consistentie etc.

Snelheid & vindbaarheid

Hoe is de laadtijd van je website? Valt deze binnen de norm of zijn er nog verbeterpuntjes? Wordt je website goed gevonden door de zoekmachines.

Responsiviteit

Is je website ook op mobiel en tablet goed zichtbaar?

Technische check

Staan er geen overbodige plugin’s, thema’s of modules in je website? Is alles up-to date? Zijn er betere alternatieven?

Je krijgt van mij:

Een uitgebreid rapport met feedback en handvatten voor verbeterpunten.

Korting op mijn werkzaamheden als je er zijn en je die door mij uit laat voeren. Je maakt dan gebruik van het gereduceerde Strippenkaartentarief

WebCheck

Een APK voor je website

 

47,-

(Excl. 21% btw)

“Hallo Monique, dank je wel voor de analyse. Ik ben er erg blij mee. Ik ga het binnenkort nog eens helemaal doornemen en zal dan kijken welke tips ik ga gebruiken”

Carla Kersten

Vakantiehuis Algarve

“A successful website does three things:
It attracts the right kinds of visitors.
Guides them to the main services or product you offer.
Collect Contact details for future ongoing relation.”

– Mohamed Saad –

Hoi, ik ben Monique

WordPress webdesigner en eigenaar van Q webstudio. Ik maak websites op maat voor ZZP-ers en MKB en daarnaast geef ik advies en trainingen over WordPress websites.

Geweldig vind ik het om ondernemers te kunnen helpen bij hun online zichtbaarheid. Een goede en duidelijke website is een belangrijk onderdeel van deze zichtbaarheid. Soms zie je zelf niet meer zo goed wat je nog zou kunnen verbeteren, of je zit gewoon vast. Met mijn WebChecks geef ik je feedback en handvatten om van jouw website een succesvolle te maken.

Monique Delissen
Monique Delissen

Laat je website checken zodat je weet of deze nog alles doet waarvan je wil dat die dat doet