Website aanbod & prijzen

Welke WordPress website past het beste bij jou en je bedrijf?

Welke WordPress website past het beste bij jou?

Bij Q webstudio heb je de keuze tussen een Basis website of een website helemaal op maat gemaakt. Welke het beste bij jou en je bedrijf past, is van verschillende factoren afhankelijk. 

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je een website kunt bouwen, onderhouden en verder kunt laten groeien. Het is enorm populair en dat is niet voor niets! Ongeveer 30% van alle websites ter wereld draait op WordPress. Vanwege de grote toegankelijkheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn de mogelijkheden enorm. In het beheerdersgedeelte kun je eenvoudig pagina’s aanmaken, teksten en foto’s toevoegen, plugins uploaden etc. WordPress kun je eigenlijk zien als de machine achter de website.

Een thema (template) zorgt voor de vormgeving van de website, dus hoe het er aan de voorkant uit komt te zien. Zowel WordPress, de templates en de plugins zijn continue in ontwikkeling. Er komen regelmatig nieuwe producten op de markt zodat er altijd functies zijn die precies bij jouw bedrijf en het doel van jouw website passen.

Online Yoga Academie Diwali

Wat kun je verwachten als je je website door mij laat maken?

Z

Een WordPress website helemaal naar jouw wensen

Z

Een website die goed leesbaar is op mobiel en tablet (responsive)

Z
Goede vindbaarheid in zoekmachines
Z

Persoonlijke aanpak, kwaliteit & uitstekende service

Z
Toegang tot exclusieve trainingsomgeving

Wat zijn de mogelijkheden?

WordPress Website op Maat

vanaf

€499,-

Iedere onderneming is uniek met een eigen uitstraling. Mijn streven is om met een op maat gemaakte WordPress website deze uniekheid goed weer te geven, zodat jij hiermee aansluiting vindt bij jouw ideale doelgroep. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van jouw wensen en het aantal pagina’s. 

Het Starttarief van een website op maat is €499,- Hiervoor maak ik het design en de homepagina. Voor iedere opgemaakte contentpagina (tekst en foto’s) komt er €75,- bij. De algemene pagina’s zoals bijv. Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring worden berekend voor €29,- per pagina (zonder design opmaak).

Met de handige rekenhulp hieronder krijg je een idee wat jouw investering is voor een op maat gemaakte website.

(Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW)

Rekenhulp Website op Maat

[CP_CALCULATED_FIELDS id="1"]

Wat kun je verwachten?

Z

Professioneel ontwerp & uitstraling

De website wordt door mij ontworpen in het hoogwaardige premium DIVI theme, helemaal afgestemd op jouw wensen.

Z

Voorzien van de voor jou belangrijke functies

Opt-in formulieren met koppeling naar je e-mailprogramma, call-to-actions, contactformulier, een blog voor je berichten, plugins voor veiligheid, snelheid en basis zoekmachine optimalisatie (SEO). (Er kunnen extra kosten bijkomen als er specifieke, premium plugins aangeschaft moeten worden)

Z

Toegang tot trainingsomgeving

Je krijgt toegang tot de online training die ik exclusief voor klanten van Q webstudio heb gemaakt. Hier laat ik je zien hoe je website in elkaar zit en hoe je zelf wijzigingen en toevoegingen kunt doen. Ook zaken als onderhoud en optimalisatie van afbeeldingen komen aan bod.

WordPress Website Basis

vaste prijs ( 5 pagina’s)

€599,-

De WordPress Basis Website van Q webstudio is de ideale starterswebsite. Het basisdesign en de techniek zijn al helemaal door mij opgezet, het enige wat jij nog hoeft te doen is het aanleveren van foto’s en teksten. Je krijgt van mij een handig overzicht dat je helpt om deze gestructureerd en efficiënt te verzamelen en aan te leveren.

De website bestaat uit 5 contentpagina’s (in het design) en 1 algemene pagina (Privacyverklaring). Heb je toch meer pagina’s nodig? Reken dan per contentpagina (Foto’s en tekst) op €50,- en voor een algemene pagina (bijv. Algemene voorwaarden) €29,-

(Prijzen zijn exclusief 21% BTW)

Wat kun je verwachten?

Z

Professioneel ontwerp & uitstraling

De template is door mij ontworpen in het hoogwaardige premium DIVI theme, in een design waarin je alles kwijt kunt wat je met je bezoeker wilt delen.

Z

Volledig aangepast aan jouw huisstijl

De template wordt volledig aangepast aan jouw huisstijl (kleuren, lettertypes, foto’s), zodat het basisdesign precies de uitstraling krijgt die bij jouw bedrijf past.
Z

Voorzien van de belangrijkste functies

Opt-in formulieren met koppeling naar je e-mailprogramma, call-to-actions, contactformulier, een blog voor je berichten, plugins voor veiligheid, snelheid en basis zoekmachine optimalisatie (SEO)

Z

Binnen een week online

Als ik al je materiaal binnen heb (foto’s, teksten) kan je website al binnen een week online staan.
Z

Toegang tot trainingsomgeving

Je krijgt toegang tot de online training die ik exclusief voor klanten van Q webstudio heb gemaakt. Hier laat ik je zien hoe je website in elkaar zit en hoe je zelf wijzigingen en toevoegingen kunt doen. Ook zaken als onderhoud en optimalisatie van afbeeldingen komen aan bod.

Dit zit standaard in iedere website:

 • Gratis licentie voor het DIVI Thema. (Normaal $89 per jaar)
 • Zoekwoordenoptimalisatie met Yoast SEO (Basis)
 • Aanmelden voor Google Analytics zodat je inzicht krijgt in bezoekersaantallen en gegevens.
 • Aanmelden Google Search Console voor indexatie website
 • Integratie opt-ins met jouw e-mail service provider (bijv. Mailchimp)

Een website is exclusief het aanleveren van teksten en beeldmateriaal.

Neem contact met me op om je website project te bespreken

Dit zeggen mijn klanten over mij en mijn werk:

Krijg super goede en leuke reacties op de site. 

Monique heeft mijn nieuwe website gemaakt, en ik ben er heel erg blij mee.. krijg super goede en leuke reacties op de site. Met een handig schema, overzichtelijk en fijn om bij de hand te hebben wist ik waar Monique mee bezig was en wat ik zelf moest aanleveren. Ik wil graag zelf alles kunnen en doen maar heb van haar geleerd dat het ook heel fijn en gewoonweg beter en efficiënter is om zoiets als een echte goede website uit handen te geven aan een professional. 

Super fijne samenwerking met Monique!

In een prettig gesprek mijn wensen en ideeën besproken en die heeft ze vervolgens toegepast in een prachtige nieuwe versie van mijn site, waar ik vervolgens zelf weer verder mee kan. Ook nadat mijn website af was, heeft ze me geholpen met alle vragen en issues waar ik tegenaan liep! Top!

Punctueel, flexibel en professioneel

Voor het herbouwen van mijn website in een voor mij nieuw systeem (WordPress) en nieuw thema (Divi) deed ik een oproep op internet in een Facebookgroep voor online ondernemers. Monique reageerde direct en stond open voor een samenwerking via Skype aangezien ik in Curacao woon. Bovendien wilde ik specifiek zelf bouwen, met hulp van haar expertise. Het is erg prettig om met Monique te werken. Ze heeft kennis van zaken én kan dat op een hele prettige manier overbrengen. Bovendien staat zij ook voor het zelfstandig aan de slag kunnen en blijven voor haar klanten, iets wat me op het lijf is geschreven. Overige sterkte eigenschappen van Monique (haar service): Punctueel, flexibel en professioneel. Erg blij met mijn nieuwe website en mijn opgedane kennis over WordPress en Divi. Monique:  dank je wel!!

Enorme gedrevenheid en passie

Monique is voor mij een expert op het gebied van websites bouwen. Zij heeft middels vele opleidingen zoveel ervaring opgedaan dat ze de meest passende en persoonlijke websites neer weet te zetten. En dit alles doet ze vanuit een enorme gedrevenheid en passie.

Top!

Monique is gedreven, bevlogen en serieus met haar werk bezig. Ze vindt het belangrijk dat haar klant tevreden is en zal alles op alles zetten om een perfect product of dienst te leveren. Zij wil graag jouw stijl en sfeer duidelijk krijgen zodat de website ook echt bij jou past. Ook heeft ze me goed geholpen bij het in kaart brengen van de juiste info voor de juiste doelgroep. Fantastisch om samen te sparren en dit resultaat te zien. TOP!  Als digibeet is het een fijn gevoel te weten dat ik voor mijn vragen en hulp altijd bij haar terecht kan.

Monique is daadkrachtig, gedreven en accuraat

Als ondernemer is het zaak dat je je realiseert waar je goed in bent en dat je de juiste mensen om je heen verzamelt die goed zijn in waar jouw kracht niet ligt. Voor het maken van de onze website heb ik daarin Monique gevonden. Monique is niet alleen daadkrachtig, gedreven en accuraat maar ze weet door goed te luisteren ook precies waar je naar op zoek bent als het gaat om wat je uit wilt stralen als bedrijf. Beter nog dan dat ik het zelf wist kwam ze met een vormgeving die precies was wat ik zocht.  Ze houdt je scherp als het gaat om de vormgeving en inhoudelijk is ze kritisch waardoor je op een prettige manier bewust gemaakt wordt over wat je nu écht zegt over je dienstverlening en tot wie je je wilt richten. Nadat Monique onze website heeft gemaakt heeft ze ook onze folder ontworpen die daardoor perfect aansluit bij onze website waardoor het één geheel is geworden en een nog professionelere uitstraling heeft gekregen. Ik ben blij met het eindresultaat en erg enthousiast over onze samenwerking die ik als erg warm en betrokken ervaar. Uit deze samenwerking is ook de website voor mijn werk als therapeute ontstaan. Monique heeft me hierbij ook geholpen met welke tekst waar moest komen te staan en heeft ook mijn folder en visitekaartje ontworpen. Alles bij elkaar een prachtig geheel waar ik erg trots op ben.

Precies de website die ik vooraf in mijn gedachte had!

Ik ben zeer tevreden over mijn website. Precies de website die ik vooraf in mijn gedachte had! Modern, professioneel en zakelijk. En dat is de verdienste van Monique! Door goed te luisteren is ze als geen ander in staat om een idee om te zetten in een uitstekend resultaat. Ik heb prima met haar samengewerkt. Door een gestructureerde aanpak wist ik vooraf duidelijk waar ik aan toe was. Ze kan goed luisteren, is betrouwbaar, daadkrachtig en professioneel. Daarnaast is ze kritisch op de juiste manier. Tijdens het proces werd ik steeds enthousiaster over het eindresultaat. En het mooiste compliment dat ik aan Monique kan geven komt uit de reacties op mijn website: ‘Precies datgene waar je voor staat Jack, zeer herkenbaar’.”

Ik besef nu dat een goede voorbereiding heel belangrijk is

Ik vond het jammer dat ik je boek niet ontdekt had voor ik aan mijn website begon. Er was in het begin veel te weinig nagedacht. Er is achteraf zoveel veranderd en aangepast wat ook veel geld en tijd kostte. Ik besef nu dat een goede voorbereiding heel belangrijk is. Dus dit boek is zeker een aanrader voor wie zijn eerste website maakt. Maar ook voor wie zijn website wil vernieuwen of aanpassen.

Een kijkje in je eigen winkel

In een 7-stappenplan legt Monique goed uit wat je zelf kunt/moet doen om je site tot een succes te maken en wat belangrijk is om door Google gevonden te worden want als je niet gevonden wordt, besta je niet. Ze biedt je de helpende hand waar nodig en betrekt je bij het hele ontwikkelproces. Een kijkje in je eigen winkel zeg maar, leuk een leerzaam.

Super tevreden over Q webstudio

Zeer goede ervaring met Q webstudio. Er was een probleem op mijn website waar ik zelf niet meer uit kwam. Monique van Q webstudio heeft mij goed geholpen. Het probleem gevonden en verholpen. Verder kreeg ik nog adviezen /tips om verbeteringen aan te brengen. Monique is helder in wat zij heeft aangepast en de tijd die hiervoor nodig is. Ik ben zeer tevreden en beveel Q webstudio van harte aan.

Wat een top samenwerking bij het maken van mijn website!

“Monique is bij me thuis langs geweest voor een eerste gesprek en heeft me goed uitgelegd wat ze voor me kon betekenen. Nadat ik akkoord was kreeg ik vrij snel de planning doorgestuurd en zijn we van start gegaan. Alles was erg duidelijk en liep vooral erg gestroomlijnd en snel waardoor we samen een website neer hebben kunnen zetten waar ik echt trots op ben en die ook helemaal bij mij past. Monique weet waar ze het over heeft en geeft eerlijke, goede en duidelijke adviezen waar je wat mee kan. Omdat ik zelf niet zo handig ben en mijn tijd wil besteden aan mijn onderneming heb ik bij Monique ook het 365 dagen abonnement afgesloten zodat ik het naar het technische stuk geen omkijken heb, erg handig! Ik zal haar dan ook zeker aanraden bij degene die op zoek is naar een vakkundige webdesigner!”

“Fijn om samen te werken met Monique door de persoonlijke benadering, ondanks dat we alleen via Skype contact hebben gehad. monique heeft een goed gevoel voor de vormgeving en voor wat wij zoeken en over willen brengen. Bedankt Monique!”

Wow mijn nieuwe website is geboren

Wonderschoon op Laptop EN mobiel. Lieve Monique Delissen, je hebt een volmaakt kind gebaard. Je kon van tevoren niet bedenken wat er allemaal verborgen lag in mijn site. Gelukkig gaf het je ook een DOT inspiratie. JIJ bent aan KANJER, een rots in de branding. Ik kan je van HARTE aanbevelen. Er komt LICHT uit ?

Monique, superbedankt!

Toen ik Monique voor het eerst ontmoette bevestigde dat het beeld dat ik van haar had door de mailings die ik al even van Q webstudio ontving. Ik had direct het gevoel dat ze me begreep. En toen we de samenwerking startten bleek dat ook: we hadden meestal maar weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen! Haar kennis en ervaring klinkt door in de keuzes die ze maakt, haar oog voor details en de adviezen die ze geeft. Ze is ook echt betrokken bij je. Zo ging ze actief op zoek naar een passende plugin om te zorgen dat ik mijn activiteiten goed op de site kan zetten, denkt ze mee over kleur- en fotogebruik en wat je waar op de site plaatst. Voeg daarbij hoe ze open staat voor en actief meedenkt over mijn ideeën en hersenspinsels, en je hebt een optimale samenwerking!

Monique, superbedankt! Je hebt me heel blij gemaakt: met de geweldige samenwerking (ook nog heel persoonlijk en met humor) en natuurlijk het prachtige resultaat: mijn website.

Hallo Monique, dank je wel voor de analyse. Ik ben er erg blij mee. Ik ga het binnenkort nog eens helemaal doornemen en zal dan kijken welke tips ik ga gebruiken.

Wat gaaf dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken en analyseren! Dankjewel! Wat fijn ook al je bruikbare tips, word ik heel blij van! En natuurlijk erg bedankt voor je complimenten! Ik ga volgende week met je tips aan de slag en als ik iets voor jou kan betekenen hoor ik het graag!

Top werk!

De samenwerking met Monique is een TOP samenwerking geweest. Monique bezit het talent om goed aan- en in te voelen hoe jij iets wilt en dit te vertalen naar beeld en kleur op je website. Zonder dat we super veel contact hebben gehad en we elkaar dus helemaal niet zo goed kennen, is het Monique in heel korte tijd gelukt om een website te maken voor mij die in kleur, beeld en sfeer echt helemaal past bij wie ik ben en wat ik doe in mijn praktijk.

Los van het zeer prettige contact dat we over en weer hadden, vond ik vooral ook de duidelijkheid in wie doet wat wanneer en hoe, heel fijn. Het is dan duidelijk wat je van elkaar kunt verwachten en het maakt ook dat je allebei voortvarend aan het werk kunt. En samen dus tot een mooi eindproduct te kunnen komen.

Ben heel blij dat Monique mijn website heeft gemaakt!
Kan het iedereen aanraden om met Monique contact op te nemen als je een website wilt laten maken!

Geweldig!

Je training is héél erg duidelijk. Je legt heel rustig werkelijk élke stap helder uit. Geweldig! Fijn ook dat t in modules is ingedeeld. Zo kun je in brokjes de info tot je nemen. Hoewel ik merkte dat ik meteen mee ging doen, en dus uiteindelijk uren achter de computer bezig was 😉

Dankzij de training heb je in een handomdraai het programma onder de knie

Voordien gebruikte ik Mailchimp, nou eigenlijk gebruikte ik het niet meer want ik vond dit programma niet fijn werken en vaak kwamen de mails dan ook nog in de spamfolder terecht. Laposta leek mij een leuk alternatief omdat dit in het Nederlands is. Als autodidact ga ik meestal op zoek naar gratis tutorials om nieuwe dingen aan te leren. In die zoektocht gaat dan al vaak veel tijd inzitten en zoals iedere ondernemer weet “time is money”. De training van Monique is dan ook gewoon super. Ze legt je stap voor stap uit hoe het moet. De training is duidelijk ingedeeld in modules zodat je niet hoeft te zoeken en je kan het in je eigen tempo volgen. Dankzij de training heb je in een handomdraai het programma onder de knie. Ondertussen is mijn tweede mail reeds de deur uit en heb ik de smaak weer te pakken om ermee door te gaan.
Ik kan deze training dus zeker aanbevelen en kijk al uit naar de andere trainingen die Monique in de toekomst gaat aanbieden. Bedankt Monique!

Super flexibel, transparant, service top!

Zeer plezierig, het meedenken en ook vooral mee out of the box denken was zeer aangenaam. Monique staat open voor alle opmerkingen die je hebt en voorziet je van goed advies waar je als bedrijf echt mee aan de slag kunt. Net dat stapje extra zetten! Geen dure verhalen maar gewoon to the point!!

Wow!

‘ Via via ben ik met Monique in contact gekomen. Na de telefonische kennismaking is onze samenwerking van start gegaan. Die samenwerking liep van een leien dakje. Vlak voordat de nieuwe site de lucht in zou gaan, realiseerde ik mij plotseling dat ik waarschijnlijk uit mijn comfort zone zou moeten. Niets was minder waar, ik zag het resultaat en dacht direct wow! Zonder elkaar life te ontmoeten heeft Monique precies de site gecreëerd die mij past. Dat is een speciaal talent, dankjewel Monique.’

In 7 stappen naar je nieuwe website

1. Inventarisatie

Nadat je contact met me opgenomen hebt brengen we jouw wensen in kaart. Dit kan via mail, telefonisch, Skype of in een persoonlijk gesprek. Hierbij komen o.a. de volgende zaken aan bod:

 

 • Welke uitstraling moet de website hebben?

 • Doelgroep: wie wil je bereiken?

 • Doelstelling: wat wil je met je website bereiken?

 • Wat is je budget?

 • Welke produkten en/of diensten lever je

 • Kleurstelling, huisstijl, logo

 • Heb je voorbeelden van websites die je wel of juist niet aanspreken?

 • Wanneer wil je de website online hebben?

2. Offerte

Naar aanleiding van de inventarisatie stuur ik je een prijsopgave met een specificatie van de opdracht. Hierin staan je wensen beschreven die we bij de inventarisatie besproken hebben, en de prijs die hierop gebaseerd is. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Mocht je tijdens het ontwikkelproces toch nog veranderingen willen, dan geef ik duidelijk van te voren aan of dit consequenties heeft voor de prijs.

3. Ontwerpen

Indien de offerte akkoord is dan ga ik aan de slag met het ontwerpen van de website. Ondertussen ben jij druk bezig met het verzamelen van teksten, foto’s en eventueel andere materialen. Als het ontwerp klaar is krijg je de link naar de ontwikkelomgeving en vanaf dat moment kun je live meekijken. Jij geeft feedback op het ontwerp en ik pas het indien nodig aan.

4. Bouwen

Als het ontwerp helemaal naar je zin is, dan bouw ik de website op met jouw teksten en foto’s. Ik integreer de modules en toepassingen die we afgesproken hebben. Tijdens het bouwproces zijn er twee correctierondes ingebouwd. Kloppen de teksten op spelling? Staan de foto's en teksten op de goede plaats?

5. Testen

We gaan beide de website uitgebreid testen. In deze fase worden de laatste puntjes op de i gezet. Werken alle links? Stuurt het contactformulier de juiste info naar de juiste plek? Is de website goed te zien op de verschillende browsers? Is de website goed leesbaar op mobiel en tablet? Etc.

6. Oplevering

We hebben beide de website uitgebreid getest en die is nu klaar om live te gaan. Ik zet je website online onder jouw domeinnaam op je eigen hosting. Ik maak voor jou inloggegevens aan voor het WordPress dashboard en stuur je een registratielink voor de online handleiding voor de website. In een aantal online modules laat ik je in video's onder andere zien hoe je makkelijk zelf wijzigingen en aanvullingen kunt doen op je website. Ook vertel ik je wat meer over een goed gebruik van afbeeldingen op je website en instellingen voor SEO.

7. Ondersteuning

Na de oplevering blijf ik goed bereikbaar voor je en kun je altijd contact opnemen voor ondersteuning die de eerste 14 dagen gratis is. Daarna kun je er voor kiezen om je website zelf te gaan onderhouden of het onderhoud aan mij uit te besteden. Hiervoor heb ik verschillende mogelijkheden:

Samen brainstormen over jouw website?

Wil je graag met me brainstormen over ideeën en plannen voor jouw website? Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.