Website aanbod & prijzen

Welke WordPress website past het beste bij jou en je bedrijf?

Welke WordPress website past het beste bij jou?

Bij Q webstudio heb je de keuze tussen een Basis website of een website helemaal op maat gemaakt. Welke het beste bij jou en je bedrijf past, is van verschillende factoren afhankelijk. 

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je een website kunt bouwen, onderhouden en verder kunt laten groeien. Het is enorm populair en dat is niet voor niets! Ongeveer 30% van alle websites ter wereld draait op WordPress. Vanwege de grote toegankelijkheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn de mogelijkheden enorm. In het beheerdersgedeelte kun je eenvoudig pagina’s aanmaken, teksten en foto’s toevoegen, plugins uploaden etc. WordPress kun je eigenlijk zien als de machine achter de website.

Een thema (template) zorgt voor de vormgeving van de website, dus hoe het er aan de voorkant uit komt te zien. Zowel WordPress, de templates en de plugins zijn continue in ontwikkeling. Er komen regelmatig nieuwe producten op de markt zodat er altijd functies zijn die precies bij jouw bedrijf en het doel van jouw website passen.

Online Yoga Academie Diwali

Wat kun je verwachten als je je website door mij laat maken?

Z

Een WordPress website helemaal naar jouw wensen

Z

Een website die goed leesbaar is op mobiel en tablet (responsive)

Z
Goede vindbaarheid in zoekmachines
Z

Persoonlijke aanpak, kwaliteit & uitstekende service

Z
Toegang tot exclusieve trainingsomgeving

Wat zijn de mogelijkheden?

WordPress Website op Maat

vanaf

€499,-

wordpress website op maat

Iedere onderneming is uniek met een eigen uitstraling. Mijn streven is om met een op maat gemaakte WordPress website deze uniekheid goed weer te geven, zodat jij hiermee aansluiting vindt bij jouw ideale doelgroep. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van jouw wensen en het aantal pagina’s. 

Het Starttarief van een website op maat is €499,- Hiervoor maak ik het design en de homepagina. Voor iedere opgemaakte contentpagina (tekst en foto’s) komt er €75,- bij. De algemene pagina’s zoals bijv. Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring worden berekend voor €29,- per pagina (zonder design opmaak).

Met de handige rekenhulp hieronder krijg je een idee wat jouw investering is voor een op maat gemaakte website.

(Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW)

Rekenhulp Website op Maat

Wat kun je verwachten?

Z

Professioneel ontwerp & uitstraling

De website wordt door mij ontworpen in het hoogwaardige premium DIVI theme, helemaal afgestemd op jouw wensen.

Z

Voorzien van de voor jou belangrijke functies

Opt-in formulieren met koppeling naar je e-mailprogramma, call-to-actions, contactformulier, een blog voor je berichten, plugins voor veiligheid, snelheid en basis zoekmachine optimalisatie (SEO). (Er kunnen extra kosten bijkomen als er specifieke, premium plugins aangeschaft moeten worden)

Z

Toegang tot trainingsomgeving

Je krijgt toegang tot de online training die ik exclusief voor klanten van Q webstudio heb gemaakt. Hier laat ik je zien hoe je website in elkaar zit en hoe je zelf wijzigingen en toevoegingen kunt doen. Ook zaken als onderhoud en optimalisatie van afbeeldingen komen aan bod.

WordPress Website Basis

vaste prijs ( 5 pagina’s)

€599,-

website basis

De WordPress Basis Website van Q webstudio is de ideale starterswebsite. Het basisdesign en de techniek zijn al helemaal door mij opgezet, het enige wat jij nog hoeft te doen is het aanleveren van foto’s en teksten. Je krijgt van mij een handig overzicht dat je helpt om deze gestructureerd en efficiënt te verzamelen en aan te leveren.

De website bestaat uit 5 contentpagina’s (in het design) en 1 algemene pagina (Privacyverklaring). Heb je toch meer pagina’s nodig? Reken dan per contentpagina (Foto’s en tekst) op €50,- en voor een algemene pagina (bijv. Algemene voorwaarden) €29,-

(Prijzen zijn exclusief 21% BTW)

Wat kun je verwachten?

Z

Professioneel ontwerp & uitstraling

De template is door mij ontworpen in het hoogwaardige premium DIVI theme, in een design waarin je alles kwijt kunt wat je met je bezoeker wilt delen.

Z

Volledig aangepast aan jouw huisstijl

De template wordt volledig aangepast aan jouw huisstijl (kleuren, lettertypes, foto’s), zodat het basisdesign precies de uitstraling krijgt die bij jouw bedrijf past.
Z

Voorzien van de belangrijkste functies

Opt-in formulieren met koppeling naar je e-mailprogramma, call-to-actions, contactformulier, een blog voor je berichten, plugins voor veiligheid, snelheid en basis zoekmachine optimalisatie (SEO)

Z

Binnen een week online

Als ik al je materiaal binnen heb (foto’s, teksten) kan je website al binnen een week online staan.
Z

Toegang tot trainingsomgeving

Je krijgt toegang tot de online training die ik exclusief voor klanten van Q webstudio heb gemaakt. Hier laat ik je zien hoe je website in elkaar zit en hoe je zelf wijzigingen en toevoegingen kunt doen. Ook zaken als onderhoud en optimalisatie van afbeeldingen komen aan bod.

Dit zit standaard in iedere website:

 • Gratis licentie voor het DIVI Thema. (Normaal $89 per jaar)
 • Zoekwoordenoptimalisatie met Yoast SEO (Basis)
 • Aanmelden voor Google Analytics zodat je inzicht krijgt in bezoekersaantallen en gegevens.
 • Aanmelden Google Search Console voor indexatie website
 • Integratie opt-ins met jouw e-mail service provider (bijv. Mailchimp)

Een website is exclusief het aanleveren van teksten en beeldmateriaal.

Neem contact met me op om je website project te bespreken

Dit zeggen mijn klanten over mij en mijn werk:

Top!

Monique is gedreven, bevlogen en serieus met haar werk bezig. Ze vindt het belangrijk dat haar klant tevreden is en zal alles op alles zetten om een perfect product of dienst te leveren. Zij wil graag jouw stijl en sfeer duidelijk krijgen zodat de website ook echt bij jou past. Ook heeft ze me goed geholpen bij het in kaart brengen van de juiste info voor de juiste doelgroep. Fantastisch om samen te sparren en dit resultaat te zien. TOP!  Als digibeet is het een fijn gevoel te weten dat ik voor mijn vragen en hulp altijd bij haar terecht kan.

Simone verbeek

Krijg super goede en leuke reacties op de site. 

Monique heeft mijn nieuwe website gemaakt, en ik ben er heel erg blij mee.. krijg super goede en leuke reacties op de site. Met een handig schema, overzichtelijk en fijn om bij de hand te hebben wist ik waar Monique mee bezig was en wat ik zelf moest aanleveren. Ik wil graag zelf alles kunnen en doen maar heb van haar geleerd dat het ook heel fijn en gewoonweg beter en efficiënter is om zoiets als een echte goede website uit handen te geven aan een professional. 

Anne Kanters

In 7 stappen naar je nieuwe website

1. Inventarisatie

Nadat je contact met me opgenomen hebt brengen we jouw wensen in kaart. Dit kan via mail, telefonisch, Skype of in een persoonlijk gesprek. Hierbij komen o.a. de volgende zaken aan bod:

 

 • Welke uitstraling moet de website hebben?

 • Doelgroep: wie wil je bereiken?

 • Doelstelling: wat wil je met je website bereiken?

 • Wat is je budget?

 • Welke produkten en/of diensten lever je

 • Kleurstelling, huisstijl, logo

 • Heb je voorbeelden van websites die je wel of juist niet aanspreken?

 • Wanneer wil je de website online hebben?

2. Offerte

Naar aanleiding van de inventarisatie stuur ik je een prijsopgave met een specificatie van de opdracht. Hierin staan je wensen beschreven die we bij de inventarisatie besproken hebben, en de prijs die hierop gebaseerd is. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Mocht je tijdens het ontwikkelproces toch nog veranderingen willen, dan geef ik duidelijk van te voren aan of dit consequenties heeft voor de prijs.

3. Ontwerpen

Indien de offerte akkoord is dan ga ik aan de slag met het ontwerpen van de website. Ondertussen ben jij druk bezig met het verzamelen van teksten, foto’s en eventueel andere materialen. Als het ontwerp klaar is krijg je de link naar de ontwikkelomgeving en vanaf dat moment kun je live meekijken. Jij geeft feedback op het ontwerp en ik pas het indien nodig aan.

4. Bouwen

Als het ontwerp helemaal naar je zin is, dan bouw ik de website op met jouw teksten en foto’s. Ik integreer de modules en toepassingen die we afgesproken hebben. Tijdens het bouwproces zijn er twee correctierondes ingebouwd. Kloppen de teksten op spelling? Staan de foto's en teksten op de goede plaats?

5. Testen

We gaan beide de website uitgebreid testen. In deze fase worden de laatste puntjes op de i gezet. Werken alle links? Stuurt het contactformulier de juiste info naar de juiste plek? Is de website goed te zien op de verschillende browsers? Is de website goed leesbaar op mobiel en tablet? Etc.

6. Oplevering

We hebben beide de website uitgebreid getest en die is nu klaar om live te gaan. Ik zet je website online onder jouw domeinnaam op je eigen hosting. Ik maak voor jou inloggegevens aan voor het WordPress dashboard en stuur je een registratielink voor de online handleiding voor de website. In een aantal online modules laat ik je in video's onder andere zien hoe je makkelijk zelf wijzigingen en aanvullingen kunt doen op je website. Ook vertel ik je wat meer over een goed gebruik van afbeeldingen op je website en instellingen voor SEO.

7. Ondersteuning

Na de oplevering blijf ik goed bereikbaar voor je en kun je altijd contact opnemen voor ondersteuning die de eerste 14 dagen gratis is. Daarna kun je er voor kiezen om je website zelf te gaan onderhouden of het onderhoud aan mij uit te besteden. Hiervoor heb ik verschillende mogelijkheden:

yasmin verschure facebook
afscheidsfotografen facebook
facebook biomass
facebook local in naples

Samen brainstormen over jouw website?

Wil je graag met me brainstormen over ideeën en plannen voor jouw website? Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Pin It on Pinterest