werk met mij

In 7 stappen naar je nieuwe website

Ik ben er klaar voor, jij?

Je hebt hier en daar al rondgekeken en gevraagd en je bent er inmiddels wel achter dat het niet zo makkelijk is om een webdesigner te kiezen. Er zijn er heel veel en allemaal hanteren ze verschillende prijzen. Of misschien ben je zelf al aan de slag gegaan met WordPress, maar heb je ontdekt dat die beloofde website-in-één dag je uiteindelijk veel meer tijd gaat kosten. Wie of wat moet je nou kiezen? Ik hou van transparantie en in 7 stappen leg ik je uit wat je kunt verwachten als je besluit jouw website door mij te laten maken.

Monique Delissen webdesigner
w

1. Inventarisatie

Nadat je contact met me opgenomen hebt brengen we jouw wensen in kaart. Dit kan via mail, telefonisch of in een persoonlijk gesprek. Hierbij komen o.a. de volgende zaken aan bod:

• Welke uitstraling moet de website hebben?
• Doelgroep: wie wil je bereiken?
• Doelstelling: wat wil je met je website bereiken?
• Wat is je budget?
• Welke produkten en/of diensten lever je?
• Kleurstelling, huisstijl, logo
• Heb je voorbeelden van websites die je wel of juist niet aanspreken?

2. Offerte

Naar aanleiding van de inventarisatie stuur ik je een offerte. Hierin staan je wensen beschreven die we bij de inventarisatie besproken hebben, en de prijs die hierop gebaseerd is. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Mocht je tijdens het ontwikkelproces toch nog veranderingen willen, dan geef ik duidelijk van te voren aan of dit consequenties heeft voor de prijs.
j

3. Ontwerpen

Indien de offerte akkoord is dan ga ik aan de slag met het ontwerpen van de website. Ondertussen ben jij druk bezig met het verzamelen van teksten, foto’s en eventueel andere materialen. Jij geeft feedback op het ontwerp en ik pas het indien nodig aan.

4. Bouwen

Als het ontwerp helemaal naar je zin is, dan bouw ik de website op met jouw teksten en foto’s en de gewenste modules en toepassingen.

5. Testen

Als de opbouw van de website klaar is, dan krijg je van mij een link naar de testomgeving. Je kunt nu de website in werking zien en uitgebreid testen. In deze fase worden de laatste puntjes op de i gezet.

6. Oplevering

We hebben beide de website uitgebreid getest en die is nu klaar om live te gaan. Ik zet je website online onder jouw domeinnaam op je eigen hosting. Ik voorzie je van de wachtwoorden en leg het beheersgedeelte van het WordPress Content Management Systeem (CMS) uit. Je weet dan hoe je makkelijk zelf wijzigingen aan kunt brengen, een pagina aan kunt maken, of een bericht kunt plaatsen.

7. Ondersteuning

Na de oplevering blijf ik goed bereikbaar voor je en kun je altijd contact opnemen voor ondersteuning, deze is de eerste 14 dagen gratis. Het is niet moeilijk om je website zelf te gaan onderhouden. Wil je het toch liever uitbesteden, kijk eens naar de mogelijkheden voor onderhoud en ondersteuning.

Zij gingen je voor…

Als ondernemer is het zaak dat je je realiseert waar je goed in bent en dat je de juiste mensen om je heen verzamelt die goed zijn in waar jouw kracht niet ligt. Voor het maken van de onze website heb ik daarin Monique gevonden. Monique is niet alleen daadkrachtig, gedreven en accuraat maar ze weet door goed te luisteren ook precies waar je naar op zoek bent als het gaat om wat je uit wilt stralen als bedrijf. Beter nog dan dat ik het zelf wist kwam ze met een vormgeving die precies was wat ik zocht.  Ze houdt je scherp als het gaat om de vormgeving en inhoudelijk is ze kritisch waardoor je op een prettige manier bewust gemaakt wordt over wat je nu écht zegt over je dienstverlening en tot wie je je wilt richten.

Nadat Monique onze website heeft gemaakt heeft ze ook onze folder ontworpen die daardoor perfect aansluit bij onze website waardoor het één geheel is geworden en een nog professionelere uitstraling heeft gekregen. Ik ben blij met het eindresultaat en erg enthousiast over onze samenwerking die ik als erg warm en betrokken ervaar.

Uit deze samenwerking is ook de website voor mijn werk als therapeute ontstaan. Monique heeft me hierbij ook geholpen met welke tekst waar moest komen te staan en heeft ook mijn folder en visitekaartje ontworpen. Alles bij elkaar een prachtig geheel waar ik erg trots op ben.

Joyce Snijders
Directrice SenseZorg |Website: SenseZorg
ReAttach therapeute |Website:  Joyce Snijders

Ik ben zeer tevreden over mijn website. Precies de website die ik vooraf in mijn gedachte had! Modern, professioneel en zakelijk. En dat is de verdienste van Monique! Door goed te luisteren is ze als geen ander in staat om een idee om te zetten in een uitstekend resultaat. Ik heb prima met haar samengewerkt. Door een gestructureerde aanpak wist ik vooraf duidelijk waar ik aan toe was. Ze kan goed luisteren, is betrouwbaar, daadkrachtig en professioneel. Daarnaast is ze kritisch op de juiste manier. Tijdens het proces werd ik steeds enthousiaster over het eindresultaat. En het mooiste compliment dat ik aan Monique kan geven komt uit de reacties op mijn website: ‘Precies datgene waar je voor staat Jack, zeer herkenbaar’.

Jack van Mechelen
Website: JvM Interimmanagement & Advies

Monique is gedreven, bevlogen en serieus met haar werk bezig. Ze vindt het belangrijk dat haar klant tevreden is en zal alles op alles zetten om een perfect product of dienst te leveren. Zij wil graag jouw stijl en sfeer duidelijk krijgen zodat de website ook echt bij jou past. Ook heeft ze me goed geholpen bij het in kaart brengen van de juiste info voor de juiste doelgroep. Fantastisch om samen te sparren en dit resultaat te zien. TOP!  Als digibeet is het een fijn gevoel te weten dat ik voor mijn vragen en hulp altijd bij haar terecht kan.

Simone Verbeek
Website: Hartlopenwerkt!

Monique is voor mij een expert op het gebied van websites bouwen. Zij heeft middels vele opleidingen zoveel ervaring opgedaan dat ze de meest passende en persoonlijke websites neer weet te zetten. En dit alles doet ze vanuit een enorme gedrevenheid en passie.

Geerten Linsen
Website: LaToja Dance

Super fijne samenwerking met Monique! In een prettig gesprek mijn wensen en ideeën besproken en die heeft ze vervolgens toegepast in een prachtige nieuwe versie van mijn site, waar ik vervolgens zelf weer verder mee kan. Ook nadat mijn website af was, heeft ze me geholpen met alle vragen en issues waar ik tegenaan liep! Top!.

Pieter de Gouw
Website: De Levenskeuze Coach

Veelgestelde vragen

Regel jij ook het domein en de hosting?
Ik bied zelf geen domeinregistratie en hosting aan. Wel kan ik je adviseren in het vinden van goede en betrouwbare hostingpartij voor jouw website. Uiteraard kan ik je begeleiden in het proces van aanvraag indien je hier zelf geen ervaring mee hebt. Zelf heb ik erg goede ervaringen met Robohost. Zij bieden een domeinnaam en 10 GB hosting voor €27,- per jaar.
Werk je met vaste thema's?
Alle websites die ik maak worden opgebouwd met het DIVI Theme, een hoogwaardig premium WordPress thema van Elegant Themes. Hierbij maak ik geen gebruik van standaard layouts, maar wordt de website helemaal naar jouw wens vanuit niets opgebouwd in je eigen huisstijl en gewenste elementen. Op maat gemaakt dus.

Het gebruik van de licentie voor het premium thema is het eerste jaar volledig gratis (t.w.v. $89,-) en blijft daarna gratis als je je website door mij laat onderhouden. Mocht je na een jaar je eigen licentie willen dan kan ik je een link sturen waarmee je 10% of 20% korting krijgt op het thema.

Moet ik zelf teksten en foto's aanleveren?
Yep. Ik plaats de teksten die jij aanlevert, waarbij ik goed samen met jou kijk welke teksten het beste op welke plaats kunnen komen. Je kunt je teksten zelf schrijven of hiervoor een tekstschrijver inhuren.

Voor een persoonlijke uitstraling van je website is het het beste om gebruik te maken van eigen foto’s. Het is wel belangrijk dat deze foto’s van een goede kwaliteit zijn (veel pixels). Mocht je geen (goede kwaliteit) foto’s hebben dan raad ik je aan om deze door een professionele fotograaf te laten maken.

Geen mogelijkheid om gebruik te maken van eigen foto’s vanwege bijv. privacy redenen? In dat geval kan ik je helpen aan  zowel gratis als betaalde stockfoto’s.

Pin It on Pinterest