Abonnement voor onderhoud

Abonnement voor WordPress onderhoud & ondersteuning

WordPress onderhoud

Als je eenmaal een website hebt kun je hem niet zomaar laten staan en er verder niets meer mee doen. Om goed te blijven werken heeft je WordPress website regelmatig onderhoud nodig. Zowel WordPress, het template en de gebruikte plugins hebben regelmatig updates nodig zodat je website goed en veilig blijft werken.

Daarnaast is het verstandig om regelmatig een back-up te maken zodat je altijd terug kunt grijpen mocht er een keer iets mis gaan. Voor het  bijwerken van deze “achterkant” van je website is het belangrijk dat deze zorgvuldig gedaan wordt, in de juiste volgorde, en met een goede controle. Daarnaast zul je moeten zorgen voor een goede veiligheid van je website zodat deze beschermd is tegen hackers.

WordPress onderhoud
Wat kost het WordPress onderhoud?

Een onderhoudsabonnement voor je WordPress website kost €22,50 per maand (excl. btw) en wordt voor een jaar vooruit betaald.

Wanneer start het onderhoud?

Als je je Abonnement voor WordPress onderhoud bij mij besteld, dan gaat deze per direct in. Als jij je website zelf hebt gemaakt of door iemand anders hebt laten maken dan wil ik eerst een websitecheck doen om te kijken of er sprake is van veel achterstallig onderhoud. Dit zal eerst opgelost moeten worden voordat de website goed door mij bijgehouden kan worden. Na de check informeer ik je of ik het onderhoud voor je kan doen en over de eventuele extra kosten.

Wat moet ik zelf nog doen?

Nadat je mij je inloggegevens gestuurd hebt van de WordPress website en je hosting, hoef je qua onderhoud niets meer te doen. Dat neem ik van je over vanaf de ingangsdatum van het abonnement. Wat jij wel kunt blijven doen natuurlijk is het maken en plaatsen van waardevolle content op je website zodat je website blijft groeien en steeds meer ideale bezoekers aantrekt.

Doe jij ook wijzigingen of toevoegingen op de website?

Werkzaamheden op de website zoals het toevoegen of wijzigen van content (foto’s & teksten), toevoegen van pagina’s, wijzigingen in het menu, installeren en configureren van plugins etc. zijn niet inbegrepen in het abonnement. 

Voor deze werkzaamheden bied ik voordelig Strippenkaarten.

Kan er weleens iets misgaan?

De updates voer ik altijd gecontroleerd, in stappen uit. Zeker bij grote plugin-, thema- en WordPress updates is dit heel belangrijk. Dan nog kan er wel eens iets misgaan omdat bepaalde onderdelen even niet goed met elkaar ‘praten’. Niets om je druk over te maken, ik weet wat ik doe. Mocht het nodig zijn dan is er altijd een recente back-up voor handen.

Het WordPress abonnement voor onderhoud bevat:

Back-ups

DAGELIJKS

Dagelijkse backup van je volledige website en database

Updates

WEKELIJKS

Gecontroleerde updates van plugins, thema en WordPress

Optimalisatie

WEKELIJKS

Iedere week wordt de database van je website geoptimaliseerd

Snelheid

WEKELIJKS

Controleren snelheid en bijsturing als deze afwijkingen laat zien

Veiligheid

WEKELIJKS

 Veiligheidscheck op kwetsbaarheden en malware  

Rapportage

MAANDELIJKS

Iedere maand een overzichtelijk rapport van de werkzaamheden

Heb je nog vragen of wil je een websitecheck aanvragen?

Met een abonnement voor WordPress onderhoud is je website up-to-date, beveiligd & heb je altijd een recente back-up

Wat ik kan garanderen…
Dat ik er alles aan doe om je website up-to-date en zo veilig mogelijk te houden. Dat ik je op de hoogte breng van nieuwe ontwikkelingen & functies die interessant kunnen zijn voor jouw website. Dat de dagelijkse back-up van je website 90 dagen bewaard blijft. Dat ik regelmatig een snelheidtest uitvoer en bijstuur waar nodig. Dat je één keer per maand een rapport krijgt van de werkzaamheden.
Wat ik niet kan garanderen…
Ik kan niet garanderen dat je met het abonnement voor WordPress onderhoud 100% beveiligd bent tegen hacks, cyber aanvallen of uitval van je website door niet goed functionerende servers of sofware van je hostingbedrijf. Uiteraard zal ik in geval van bovenstaande pechgevallen ondersteuning bieden om dit proberen op te lossen.
Heb je je website zelf gemaakt of door iemand anders laten maken?
In dat geval wil ik eerst een websitecheck doen om te kijken of er sprake is van achterstallig onderhoud. Dit zal eerst opgelost moeten worden voordat de website goed door mij bijgehouden kan worden. Na de check informeer ik je of ik het onderhoud voor je kan doen en over de eventuele extra kosten.

Heb jij regelmatig kleinere website klussen of behoefte aan support?

Een Q webstudio WordPress Strippenkaart koop je vooraf, tegen een gereduceerd tarief.