365+ WordPress onderhoud

Abonnement voor onderhoud & ondersteuning

Het onderhoud van je website

Om goed te blijven werken heeft je WordPress website regelmatig onderhoud nodig. WordPress, het thema en de plugins worden door de makers regelmatig voorzien van updates en het is belangrijk om deze bij te houden zodat je website goed en veilig blijft draaien. 

365+ abonnement onderhoud

Heb je geen tijd om zelf het onderhoud aan je website te doen of vind je het toch te technisch? Ik neem het graag voor je uit handen zodat jij je volledig kunt focussen op je onderneming.

Voor slechts 1 euro per dag ben je het hele jaar door verzekerd van een goed functionerende en veilige website. Wekelijks wordt je website gecontroleerd op updates en indien er grote essentiële updates zijn worden deze meteen uitgevoerd.De updates worden gecontroleerd uitgevoerd en getest op een goede werking ervan. Een volledige back-up van je website wordt dagelijks gemaakt zodat er altijd teruggegaan kan worden naar een vorige versie. Daarnaast krijg je 2,5 uur extra ondersteuning die je kunt inzetten voor bijvoorbeeld het wijzigen van teksten en foto’s of het plaatsen van berichten op je blog.

Investering: €365,- per jaar (excl. 21% BTW.)

Als je eenmaal een website hebt kun je hem niet zomaar laten staan en er verder niets meer mee doen. Een WordPress website heeft onderhoud nodig, moet verzorgd worden. Zowel WordPress, het template en de gebruikte plugins moeten regelmatig ge-update worden zodat je website goed blijft werken. Daarnaast is het verstandig om regelmatig een back-up te maken zodat je altijd terug kunt grijpen mocht er een keer iets mis gaan. Voor het  bijwerken van deze “achterkant” van je website is het belangrijk dat deze zorgvuldig gedaan wordt, in de juiste volgorde, en met een goede controle. Daarnaast zul je moeten zorgen voor een goede veiligheid van je website zodat deze beschermd is tegen hackers.

Voor een goede interactie met je (potentiële) klanten is het belangrijk om je website actueel te houden. Denk daarbij aan wijzigingen in de tekst, een foto vervangen of nieuwe content toevoegen en het delen van nieuws en feiten. WordPress maakt het redelijk eenvoudig om deze aanpassingen zelf te doen aan je website.

Met een WordPress abonnement voor onderhoud & ondersteuning is je website up-to-date, beveiligd & ontvang je extra support

Dit kun je verwachten…

Updates

1x per week

WordPress (Premium) Thema Plugins

Back-ups

Dagelijks

Altijd een volledige back-up (kloon) van je website naast ingestelde server back-ups

Optimalisatie

1x per week

Opgeschoonde website & database. Verwijderen niet gebruikte toepassingen en plugins

Ondersteuning

2,5 uur per jaar

Veranderingen & toevoegingen aan je website. (Teksten, foto’s, pagina’s, berichten etc.)

Wat ik kan garanderen…
Dat ik er alles aan doe om je website up-to-date en zo veilig mogelijk te houden. Dat ik je op de hoogte breng van nieuwe ontwikkelingen & functies die interessant kunnen zijn voor jouw website. Dat de dagelijkse back-up van je website 90 dagen bewaard blijft. Dat ik regelmatig een snelheidtest uitvoer en bijstuur waar nodig. Dat je één keer per maand een rapport krijgt van de werkzaamheden.
Wat ik niet kan garanderen…
Ik kan niet garanderen dat je met het 365+ WordPress abonnement voor onderhoud & ondersteuning 100% beveiligd bent tegen hacks, cyber aanvallen of uitval van je website door niet goed functionerende servers of sofware van je hostingbedrijf. Uiteraard zal ik in geval van bovenstaande pechgevallen ondersteuning bieden om dit proberen op te lossen.
Heb je je website zelf gemaakt of door iemand anders laten maken?
In dat geval wil ik eerst een websitecheck doen om te kijken of er sprake is van achterstallig onderhoud. Dit zal eerst opgelost moeten worden voordat de website goed door mij bijgehouden kan worden. Na de check informeer ik je of ik het onderhoud voor je kan doen en over de eventuele extra kosten.

Wil je het 365+ onderhoudsabonnement bestellen?

Neem even contact met me op, dan maak ik het in orde!

Pin It on Pinterest