365+ WordPress onderhoud

Abonnement voor onderhoud & ondersteuning

Met een WordPress abonnement voor onderhoud & ondersteuning is je website up-to-date, beveiligd & ontvang je extra support

Met behulp van een hoogwaardig, professionele template wordt de voorkant vormgegeven, op maat, helemaal volgens jouw huisstijl en wensen.

Voor slechts 1 euro per dag* ben je het hele jaar door verzekerd van een goed functionerende en veilige website. Wekelijks worden de updates voor je website uitgevoerd, en indien er grote essentiële updates zijn worden deze meteen gedaan. De updates worden gecontroleerd uitgevoerd en getest op een goede werking ervan. Een volledige back-up van je website wordt wekelijks gemaakt zodat er altijd teruggegaan kan worden naar een vorige versie. Daarnaast krijg je 2,5 uur extra ondersteuning die je kunt inzetten voor bijvoorbeeld het wijzigen van teksten en foto’s of het plaatsen van berichten op je blog.
* Gebaseerd op betaling per jaar.

Dit kun je verwachten…

Updates

1x per week

WordPress (Premium) Thema Plugins

Back-ups

1x per week

Altijd een volledige back-up (kloon) van je website naast ingestelde server back-ups

Optimalisatie

1x per week

Opgeschoonde website & database. Verwijderen niet gebruikte toepassingen en plugins

Ondersteuning

2,5 uur per jaar

Veranderingen & toevoegingen aan je website. (Teksten, foto’s, pagina’s, berichten etc.)

Wat ik kan garanderen…
Dat ik er alles aan doe om je website up-to-date en zo veilig mogelijk te houden. Dat ik je op de hoogte breng van nieuwe ontwikkelingen & functies die interessant kunnen zijn voor jouw website. Dat de wekelijkse volledige back-up van je website minimaal een maand bewaard blijft. Dat ik regelmatig een snelheidtest uitvoer en bijstuur waar nodig. Dat je één keer per maand een rapport krijgt van de werkzaamheden.
Wat ik niet kan garanderen…
Ik kan niet garanderen dat je met het 365+ WordPress abonnement voor onderhoud & ondersteuning 100% beveiligd bent tegen hacks, cyber aanvallen of uitval van je website door niet goed functionerende servers of sofware van je hostingbedrijf. Uiteraard zal ik in geval van bovenstaande pechgevallen ondersteuning bieden om dit proberen op te lossen.
Heb je je website zelf gemaakt of door iemand anders laten maken?
In dat geval wil ik eerst een websitecheck doen om te kijken of er sprake is van achterstallig onderhoud dat eerst opgelost moet worden voordat de website goed door mij bijgehouden kan worden. Na de check informeer ik je of ik het onderhoud voor je kan doen en over de eventuele extra kosten.

Bestelformulier 365+ WordPress onderhoud

Bestel hieronder je 365+ WordPress Abonnement voor onderhoud en ondersteuning zodat je altijd verzekerd bent van een veilige en goed werkende website. Geef aan hoe je wilt betalen en vul je gegevens in. Met het verzenden van het formulier geef je accoord voor de bestelling en ontvang je de factuur per mail.

* verplichte velden


Prijzen zijn excl. 21% BTW

Je kunt ervan uitgaan dat er met je gegevens gegevens zorgvuldig omgegaan wordt. Meer informatie hierover vind je in de Cookie- & Privacyverklaring

Pin It on Pinterest