WordPress webdesign

Mogelijkheden en tarieven

WordPress webdesign

Ben je op zoek naar een nieuwe WordPress website voor jouw bedrijf of activiteiten? Of heb je een website die toe is aan verandering en re-design? Een website gemaakt in WordPress is altijd een goede keuze. ¬†WordPress is een Content Management Systeem (CMS) met een grote toegankelijkheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dit is de achterkant van je website, het beheerdersgedeelte. Hier kun je pagina’s aanmaken, teksten en foto’s toevoegen, plug-ins uploaden etc. Met behulp van een template wordt de voorkant vormgegeven, op maat, helemaal volgens jouw huisstijl en wensen.

WordPress website Q webstudio

Wat kun je verwachten?

N
WordPress webdesign naar jouw wensen
N
Responsive op alle schermen
N
Goede vindbaarheid in zoekmachines
N
Eenvoudig zelf te beheren
N

Persoonlijke aanpak

Wat zijn de prijzen?

Iedere onderneming is uniek met een eigen uitstraling. Mijn streven is om met een op maat gemaakte WordPress website deze uniekheid goed weer te geven, zodat jij hiermee aansluiting vindt bij jouw ideale doelgroep. Je vindt hier dan ook geen vaste pakketprijzen; de uiteindelijk prijsbepaling is van vele factoren afhankelijk.

Neem vrijblijvend contact met op zodat we samen kunnen kijken wat jouw website nodig heeft. Naar aanleiding van je wensen ontvang je van mij een persoonlijke prijsopgave. 

Ben je benieuwd hoe het webdesignproces in z’n werk gaat? in 7 stappen leg ik je uit hoe jouw website tot stand komt.

WordPress website
WordPress website

Pin It on Pinterest