WordPress webdesign

WordPress website op maat

WordPress website op maat

Ben je op zoek naar een nieuwe WordPress website voor jouw bedrijf of activiteiten? Of heb je een website die toe is aan verandering en re-design? Een website gemaakt in WordPress is altijd een goede keuze.  WordPress is een Content Management Systeem (CMS) met een grote toegankelijkheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dit is de achterkant van je website, het beheerdersgedeelte. Hier kun je pagina’s aanmaken, teksten en foto’s toevoegen, plugins uploaden etc. Zowel WordPress als de plugins zijn continue in ontwikkeling. Er komen regelmatig nieuwe producten op de markt zodat er altijd functies zijn die precies bij jouw bedrijf en het doel van jouw website passen.

Met behulp van een hoogwaardig, professionele template wordt de voorkant vormgegeven, op maat, helemaal volgens jouw huisstijl en wensen.

WordPress website Q webstudio

Wat kun je verwachten?

Z

WordPress website helemaal naar jouw wensen

Z

Uniek design volgens jouw huisstijl

Z

Responsive op alle schermen

Z

Goede vindbaarheid in zoekmachines

Z

Persoonlijke aanpak & service

Z

Toegang tot exclusieve trainingsomgeving

In 7 stappen naar je nieuwe website

w

1. Inventarisatie

Nadat je contact met me opgenomen hebt brengen we jouw wensen in kaart. Dit kan via mail, telefonisch of in een persoonlijk gesprek. Hierbij komen o.a. de volgende zaken aan bod:

• Welke uitstraling moet de website hebben?
• Doelgroep: wie wil je bereiken?
• Doelstelling: wat wil je met je website bereiken?
• Wat is je budget?
• Welke produkten en/of diensten lever je?
• Kleurstelling, huisstijl, logo
• Heb je voorbeelden van websites die je wel of juist niet aanspreken?

2. Offerte

Naar aanleiding van de inventarisatie stuur ik je een offerte. Hierin staan je wensen beschreven die we bij de inventarisatie besproken hebben, en de prijs die hierop gebaseerd is. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Mocht je tijdens het ontwikkelproces toch nog veranderingen willen, dan geef ik duidelijk van te voren aan of dit consequenties heeft voor de prijs.
j

3. Ontwerpen

Indien de offerte akkoord is dan ga ik aan de slag met het ontwerpen van de website. Ondertussen ben jij druk bezig met het verzamelen van teksten, foto’s en eventueel andere materialen. Als het ontwerp klaar is krijg je de link naar de ontwikkelomgeving en vanaf dat moment kun je live meekijken. Jij geeft feedback op het ontwerp en ik pas het indien nodig aan.

4. Bouwen

Als het ontwerp helemaal naar je zin is, dan bouw ik de website op met jouw teksten en foto’s en de gewenste modules en toepassingen.

5. Testen

We gaan beiden de website uitgebreid testen. In deze fase worden de laatste puntjes op de i gezet.

6. Oplevering

We hebben beide de website uitgebreid getest en die is nu klaar om live te gaan. Ik zet je website online onder jouw domeinnaam op je eigen hosting. Ik voorzie je van de wachtwoorden en leg het beheersgedeelte van het WordPress Content Management Systeem (CMS) uit. Je weet dan hoe je makkelijk zelf wijzigingen aan kunt brengen, een pagina aan kunt maken, of een bericht kunt plaatsen.

7. Ondersteuning

Na de oplevering blijf ik goed bereikbaar voor je en kun je altijd contact opnemen voor ondersteuning, deze is de eerste 14 dagen gratis. Het is niet moeilijk om je website zelf te gaan onderhouden. Wil je het toch liever uitbesteden, kijk eens naar de mogelijkheden voor onderhoud en ondersteuning.

Wat zijn de prijzen ?

Iedere onderneming is uniek met een eigen uitstraling. Mijn streven is om met een op maat gemaakte WordPress website deze uniekheid goed weer te geven, zodat jij hiermee aansluiting vindt bij jouw ideale doelgroep. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van jouw wensen. Als je contact met me opneemt maak ik een exacte berekening voor je.

Prijzen vanaf €875,- (excl. 21% BTW)

Nog niet toe aan een op maat gemaakte website? Kijk dan eens naar mogelijkheid voor een WordPress Budget Website

Veelgestelde vragen

Regel jij ook het domein en de hosting?
Ik bied zelf geen domeinregistratie en hosting aan. Wel kan ik je adviseren in het vinden van goede en betrouwbare hostingpartij voor jouw website. Uiteraard kan ik je begeleiden in het proces van aanvraag indien je hier zelf geen ervaring mee hebt. Zelf heb ik erg goede ervaringen met Robohost. Zij bieden een domeinnaam en 10 GB hosting voor €27,- per jaar.
Werk je met vaste thema's?

Alle websites die ik maak worden opgebouwd met het DIVI Theme, een hoogwaardig premium WordPress thema van Elegant Themes. Hierbij maak ik geen gebruik van standaard layouts, maar wordt de website helemaal naar jouw wens vanuit niets opgebouwd in je eigen huisstijl en gewenste elementen. Op maat gemaakt dus.

Het gebruik van de licentie voor het premium thema is het eerste jaar volledig gratis (t.w.v. $89,-) en blijft daarna gratis als je je website door mij laat onderhouden. Mocht je na een jaar je eigen licentie willen dan kan ik je een link sturen waarmee je 10% of 20% korting krijgt op het thema.

Moet ik zelf teksten en foto's aanleveren?
Yep. Ik plaats de teksten die jij aanlevert, waarbij ik goed samen met jou kijk welke teksten het beste op welke plaats kunnen komen. Je kunt je teksten zelf schrijven of hiervoor een tekstschrijver inhuren.

Voor een persoonlijke uitstraling van je website is het het beste om gebruik te maken van eigen foto’s. Het is wel belangrijk dat deze foto’s van een goede kwaliteit zijn (veel pixels). Mocht je geen (goede kwaliteit) foto’s hebben dan raad ik je aan om deze door een professionele fotograaf te laten maken.

Geen mogelijkheid om gebruik te maken van eigen foto’s vanwege bijv. privacy redenen? In dat geval kan ik je helpen aan  zowel gratis als betaalde stockfoto’s.

Pin It on Pinterest