Selecteer een pagina

WordPress Basis website

Aangepast aan jouw huisstijl

Snel online met de WordPress Basis website

Het design van de website is ideaal voor coaches, trainers en therapeuten, maar kan ook zeker gebruikt worden als je ondernemer bent in een ander werkgebied.

Het kan zijn dat je er nog niet aan toe bent om je website op maat te laten maken. Misschien ben je net gestart met je bedrijf en weet je nog niet zo goed welke kant je op wil met je website of je hebt niet voldoende budget voor een website op maat. Wellicht heb je  geprobeerd om je eigen website maken, maar wat je ook probeert, je website blijft eruit zien als een “hobby website”

De WordPress Basis Website van Q webstudio is de ideale starterswebsite. Het basisdesign en de techniek zijn al helemaal door mij opgezet, het enige wat jij nog hoeft te doen is het aanleveren van foto’s en teksten. Je krijgt van mij een handig werkboek dat je helpt om deze gestructureerd en efficiënt te verzamelen en aan te leveren.

De prijs van de WordPress Basis Website (excl. 21% BTW):

€575,-

Wat kun je verwachten?

Z

Professioneel ontwerp & uitstraling

De template is door mij ontworpen in het hoogwaardige premium DIVI theme, in een design waarin je alles kwijt kunt wat je met je bezoeker wilt delen.

Z

Volledig aangepast aan jouw huisstijl

De template wordt volledig aangepast aan jouw huisstijl (kleuren, lettertypes, foto’s), zodat het basisdesign precies de uitstraling krijgt die bij jouw bedrijf past.
Z

Voorzien van de belangrijkste functies

Opt-in formulieren met koppeling naar je e-mailprogramma, call-to-actions, contactformulier, een blog voor je berichten, plugins voor veiligheid, snelheid en zoekmachine optimalisatie (SEO)
Z

Makkelijk uitbreidbaar

Je kunt zelf zoveel pagina’s en nieuwe functies (plugins) toevoegen als je wilt.
Z

Binnen een week online

Als ik al je materiaal binnen heb (foto’s, teksten) kan je website al binnen een week online staan.
Z

Toegang tot trainingsomgeving

Je krijgt toegang tot de online trainingsomgeving exclusief voor klanten van Q webstudio. Hierin leer ik je wat je nodig hebt om zelf je website uit te breiden en te onderhouden.

Kies voor een professionele, betaalbare website

Lever je teksten en je foto’s aan en je bent binnen een week online!

In 5 stappen naar je nieuwe website

w

1. Inventarisatie

Nadat je contact met me opgenomen hebt brengen we jouw wensen in kaart. Dit kan via mail of telefonisch en hierbij komen o.a. de volgende zaken aan bod:
• Wanneer wil je de website online hebben?
• Tijdsplanning voor aanlevering
• Kleurstelling, huisstijl, lettertypes

2. Bouwen

Als ik alle teksten en foto’s voor de website heb ontvangen, ga ik de website bouwen.

3. Testen

Als de opbouw van de website klaar is, dan krijg je van mij een link naar de testomgeving. Je kunt nu de website in werking zien en uitgebreid testen. In deze fase worden de laatste puntjes op de i gezet.

4. Oplevering

We hebben beide de website uitgebreid getest en die is nu klaar om live te gaan. Ik zet je website online onder jouw domeinnaam op je eigen hosting. Ik voorzie je van de wachtwoorden en geef je een registratielink voor de trainingwebsite voor klanten. Hier leer je hoe je makkelijk zelf wijzigingen aan kunt brengen, een pagina aan kunt maken, of een bericht kunt plaatsen.

5. Ondersteuning

Na de oplevering blijf ik goed bereikbaar voor je en kun je altijd contact opnemen voor ondersteuning, deze is de eerste 14 dagen gratis. Het is niet moeilijk om je website zelf te gaan onderhouden. Wil je het toch liever uitbesteden, kijk eens naar de mogelijkheden voor onderhoud en ondersteuning.

Pin It on Pinterest

Wil jij starten met je website?

Q webstudio richt zich op het maken van WordPress websites, opgebouwd en geoptimaliseerd met het DIVI thema. 

Neem vandaag nog contact op, dan ben je snel online!


Zullen we kennis maken?

Samenwerken met mij betekent dat je precies weet waar je aan toe bent. Geen technische hocus-pocus, maar begrijpelijke taal.Transparantie en persoonlijke aandacht staan bij mij hoog in het vaandel.