WordPress website laten maken

Wat kun je verwachten?

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je een website kunt bouwen, onderhouden en verder kunt laten groeien. Het is enorm populair en dat is niet voor niets! Ongeveer 30% van alle websites ter wereld draait op WordPress. Vanwege de grote toegankelijkheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn de mogelijkheden enorm. In het beheerdersgedeelte kun je eenvoudig pagina’s aanmaken, teksten en foto’s toevoegen, plugins uploaden etc. WordPress kun je eigenlijk zien als de machine achter de website.

Een thema (template) zorgt voor de vormgeving van de website, dus hoe het er aan de voorkant uit komt te zien. Zowel WordPress, de templates en de plugins zijn continue in ontwikkeling. Er komen regelmatig nieuwe producten op de markt zodat er altijd functies zijn die precies bij jouw bedrijf en het doel van jouw website passen.

Een professionele website gemaakt met WordPress en het DIVI thema

Dat krijg je als je je website door Q webstudio laat maken. Uiteraard responsive zodat hij op mobiel en tablet ook goed zichtbaar is. Wat je verder kunt verwachten:

 • Een website helemaal naar jouw wensen
 • Persoonlijke aanpak, kwaliteit & uitstekende service
 • Toegang tot exclusieve, online leeromgeving
 • Foto's & teksten snel aangeleverd? Dan ben jij snel online
zelf je website maken

Voordelen

 • Het enige wat jij hoeft te doen is het aanleveren van foto’s en teksten. Je krijgt van mij uitgebreide informatie en tips hoe je deze verzameld.
 • Je krijgt een professionele website die technisch goed in elkaar zit.
 • Na oplevering krijg je toegang tot de online handleiding.
 • Geen kosten voor het Premium DIVI thema twv $89 per jaar, die krijg je van mij.
 • Het volledige onderhoud van je website kun je ook uit handen geven dmv een onderhoudsabonnement of Strippenkaart.

Wat zijn de mogelijkheden?

WordPress Website op Maat

vanaf

€899,-

WordPress Website DMT Motorservice

Iedere onderneming is uniek met een eigen uitstraling. Mijn streven is om met een op maat gemaakte WordPress website deze uniekheid goed weer te geven, zodat jij hiermee aansluiting vindt bij jouw ideale doelgroep. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van jouw wensen en het aantal pagina’s. 

 

Neem contact met me op om je website project te bespreken

WordPress Website Basis

vaste prijs ( 5 pagina’s)

€599,-

WordPress Website de Levensknoop

De WordPress Basis Website van Q webstudio is de ideale starterswebsite. Het basisdesign en de techniek zijn al helemaal door mij opgezet, het enige wat jij nog hoeft te doen is het aanleveren van foto’s en teksten. Je krijgt van mij een handig overzicht dat je helpt om deze gestructureerd en efficiënt te verzamelen en aan te leveren.

De website bestaat uit 5 contentpagina’s (in het design) en 1 algemene pagina (Privacyverklaring). Heb je toch meer pagina’s nodig? Reken dan per contentpagina (Foto’s en tekst) op €50,- en voor een algemene pagina (bijv. Algemene voorwaarden) €29,-

(Prijzen zijn exclusief 21% BTW)

Wat kun je verwachten?

Z

Professioneel ontwerp & uitstraling

De website wordt door mij ontworpen in het hoogwaardige premium DIVI theme, helemaal afgestemd op jouw wensen.

Z

Volledig gemaakt in jouw huisstijl

De website wordt volledig aangepast aan jouw huisstijl (kleuren, lettertypes, foto’s), zodat het design precies de uitstraling krijgt die bij jouw bedrijf past.

Z

Voorzien van de voor jou belangrijke functies

Opt-in formulieren met koppeling naar je e-mailprogramma, call-to-actions, contactformulier, een blog voor je berichten, plugins voor veiligheid, snelheid en basis zoekmachine optimalisatie (SEO). (Er kunnen extra kosten bijkomen als er specifieke, premium plugins aangeschaft moeten worden)

Z

Toegang tot trainingsomgeving

Je krijgt toegang tot de online training die ik exclusief voor klanten van Q webstudio heb gemaakt. Hier laat ik je zien hoe je website in elkaar zit en hoe je zelf wijzigingen en toevoegingen kunt doen. Ook zaken als onderhoud en optimalisatie van afbeeldingen komen aan bod.

Dit zit standaard in iedere website:

 • Gratis licentie voor het DIVI Thema. (Normaal $89 per jaar)
 • Zoekwoordenoptimalisatie met Yoast SEO (Basis)
 • Aanmelden voor Google Analytics zodat je inzicht krijgt in bezoekersaantallen en gegevens.
 • Aanmelden Google Search Console voor indexatie website
 • Integratie opt-ins met jouw e-mail service provider (bijv. Mailchimp)

Een website is exclusief het aanleveren van teksten en beeldmateriaal.

Mijn portfolio

Hieronder een greep van de websites die ik afgelopen tijd hebt opgeleverd. Allemaal gemaakt met WordPress en het DIVI thema.

Dit zeggen mijn klanten over mij en mijn werk:

Precies de website die ik vooraf in mijn gedachte had!

Ik ben zeer tevreden over mijn website. Precies de website die ik vooraf in mijn gedachte had! Modern, professioneel en zakelijk. En dat is de verdienste van Monique! Door goed te luisteren is ze als geen ander in staat om een idee om te zetten in een uitstekend resultaat. Ik heb prima met haar samengewerkt. Door een gestructureerde aanpak wist ik vooraf duidelijk waar ik aan toe was. Ze kan goed luisteren, is betrouwbaar, daadkrachtig en professioneel. Daarnaast is ze kritisch op de juiste manier. Tijdens het proces werd ik steeds enthousiaster over het eindresultaat. En het mooiste compliment dat ik aan Monique kan geven komt uit de reacties op mijn website: ‘Precies datgene waar je voor staat Jack, zeer herkenbaar’.”

Jack van Mechelen

Top werk!

De samenwerking met Monique is een TOP samenwerking geweest. Monique bezit het talent om goed aan- en in te voelen hoe jij iets wilt en dit te vertalen naar beeld en kleur op je website. Zonder dat we super veel contact hebben gehad en we elkaar dus helemaal niet zo goed kennen, is het Monique in heel korte tijd gelukt om een website te maken voor mij die in kleur, beeld en sfeer echt helemaal past bij wie ik ben en wat ik doe in mijn praktijk.

Los van het zeer prettige contact dat we over en weer hadden, vond ik vooral ook de duidelijkheid in wie doet wat wanneer en hoe, heel fijn. Het is dan duidelijk wat je van elkaar kunt verwachten en het maakt ook dat je allebei voortvarend aan het werk kunt. En samen dus tot een mooi eindproduct te kunnen komen.

Ben heel blij dat Monique mijn website heeft gemaakt!
Kan het iedereen aanraden om met Monique contact op te nemen als je een website wilt laten maken!

Danny van Boxtel

In 7 stappen naar je nieuwe website

1. Inventarisatie

Nadat je contact met me opgenomen hebt brengen we jouw wensen in kaart. Dit kan via mail, telefonisch, Skype of in een persoonlijk gesprek. Hierbij komen o.a. de volgende zaken aan bod:

 

 • Welke uitstraling moet de website hebben?

 • Doelgroep: wie wil je bereiken?

 • Doelstelling: wat wil je met je website bereiken?

 • Wat is je budget?

 • Welke produkten en/of diensten lever je

 • Kleurstelling, huisstijl, logo

 • Heb je voorbeelden van websites die je wel of juist niet aanspreken?

 • Wanneer wil je de website online hebben?

2. Offerte

Naar aanleiding van de inventarisatie stuur ik je een prijsopgave met een specificatie van de opdracht. Hierin staan je wensen beschreven die we bij de inventarisatie besproken hebben, en de prijs die hierop gebaseerd is. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Mocht je tijdens het ontwikkelproces toch nog veranderingen willen, dan geef ik duidelijk van te voren aan of dit consequenties heeft voor de prijs.

3. Ontwerpen

Indien de offerte akkoord is dan ga ik aan de slag met het ontwerpen van de website. Ondertussen ben jij druk bezig met het verzamelen van teksten, foto’s en eventueel andere materialen. Als het ontwerp klaar is krijg je de link naar de ontwikkelomgeving en vanaf dat moment kun je live meekijken. Jij geeft feedback op het ontwerp en ik pas het indien nodig aan.

4. Bouwen

Als het ontwerp helemaal naar je zin is, dan bouw ik de website op met jouw teksten en foto’s. Ik integreer de modules en toepassingen die we afgesproken hebben. Tijdens het bouwproces zijn er twee correctierondes ingebouwd. Kloppen de teksten op spelling? Staan de foto's en teksten op de goede plaats?

5. Testen

We gaan beide de website uitgebreid testen. In deze fase worden de laatste puntjes op de i gezet. Werken alle links? Stuurt het contactformulier de juiste info naar de juiste plek? Is de website goed te zien op de verschillende browsers? Is de website goed leesbaar op mobiel en tablet? Etc.

6. Oplevering

We hebben beide de website uitgebreid getest en die is nu klaar om live te gaan. Ik zet je website online onder jouw domeinnaam op je eigen hosting. Ik maak voor jou inloggegevens aan voor het WordPress dashboard en stuur je een registratielink voor de online handleiding voor de website. In een aantal online modules laat ik je in video's onder andere zien hoe je makkelijk zelf wijzigingen en aanvullingen kunt doen op je website. Ook vertel ik je wat meer over een goed gebruik van afbeeldingen op je website en instellingen voor SEO.

7. Ondersteuning

Na de oplevering blijf ik goed bereikbaar voor je en kun je altijd contact opnemen voor ondersteuning die de eerste 14 dagen gratis is. Daarna kun je er voor kiezen om je website zelf te gaan onderhouden of het onderhoud aan mij uit te besteden. Hiervoor heb ik verschillende mogelijkheden:

Monique Delissen

Monique Delissen

Eigenaar | Webdesigner Q webstudio

Samenwerken met mij betekent dat je precies weet waar je aan toe bent. Transparantie en persoonlijke aandacht staan bij mij hoog in het vaandel. Geen technische hocus-pocus, maar begrijpbare en heldere taal. In een paar duidelijke stappen werken we samen naar de livegang van jouw website toe en ook hierna blijf ik voor jou goed bereikbaar.

Neem contact me me op zodat we kunnen kijken wat we samen kunnen doen om voor jou een succesvolle website neer te zetten. 

Meer info over mij en de webstudio>>

Wil je jouw website plannen bespreken?

Vraag gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan