Selecteer een pagina

Website op maat

WordPress website naar jouw specifieke wensen

WordPress website op maat

Met behulp van een hoogwaardig, professionele template wordt de voorkant vormgegeven, op maat, helemaal volgens jouw huisstijl en wensen.

Het Content Management Systeem (CMS) WordPress is enorm populair en dat is niet voor niets! Ongeveer 30% van alle websites ter wereld draait op WordPress. Vanwege de grote toegankelijkheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn de mogelijkheden enorm. In het beheerdersgedeelte kun je eenvoudig pagina’s aanmaken, teksten en foto’s toevoegen, plugins uploaden etc. Zowel WordPress, de templates en de plugins zijn continue in ontwikkeling. Er komen regelmatig nieuwe producten op de markt zodat er altijd functies zijn die precies bij jouw bedrijf en het doel van jouw website passen.

 

WordPress website Q webstudio

Wat kun je verwachten?

Z
WordPress website helemaal naar jouw wensen
Z
Uniek design volgens jouw huisstijl
Z
Responsive op alle schermen
Z
Goede vindbaarheid in zoekmachines
Z
Persoonlijke aanpak & service
Z
Toegang tot exclusieve trainingsomgeving

In 7 stappen naar je nieuwe website

w

1. Inventarisatie

Nadat je contact met me opgenomen hebt brengen we jouw wensen in kaart. Dit kan via mail, telefonisch of in een persoonlijk gesprek. Hierbij komen o.a. de volgende zaken aan bod:

• Welke uitstraling moet de website hebben?
• Doelgroep: wie wil je bereiken?
• Doelstelling: wat wil je met je website bereiken?
• Wat is je budget?
• Welke produkten en/of diensten lever je?
• Kleurstelling, huisstijl, logo
• Heb je voorbeelden van websites die je wel of juist niet aanspreken?

2. Offerte

Naar aanleiding van de inventarisatie stuur ik je een offerte. Hierin staan je wensen beschreven die we bij de inventarisatie besproken hebben, en de prijs die hierop gebaseerd is. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Mocht je tijdens het ontwikkelproces toch nog veranderingen willen, dan geef ik duidelijk van te voren aan of dit consequenties heeft voor de prijs.
j

3. Ontwerpen

Indien de offerte akkoord is dan ga ik aan de slag met het ontwerpen van de website. Ondertussen ben jij druk bezig met het verzamelen van teksten, foto’s en eventueel andere materialen. Als het ontwerp klaar is krijg je de link naar de ontwikkelomgeving en vanaf dat moment kun je live meekijken. Jij geeft feedback op het ontwerp en ik pas het indien nodig aan.

4. Bouwen

Als het ontwerp helemaal naar je zin is, dan bouw ik de website op met jouw teksten en foto’s en de gewenste modules en toepassingen.

5. Testen

We gaan beiden de website uitgebreid testen. In deze fase worden de laatste puntjes op de i gezet.

6. Oplevering

We hebben beide de website uitgebreid getest en die is nu klaar om live te gaan. Ik zet je website online onder jouw domeinnaam op je eigen hosting. Ik voorzie je van de wachtwoorden en leg het beheersgedeelte van het WordPress Content Management Systeem (CMS) uit. Je weet dan hoe je makkelijk zelf wijzigingen aan kunt brengen, een pagina aan kunt maken, of een bericht kunt plaatsen.

7. Ondersteuning

Na de oplevering blijf ik goed bereikbaar voor je en kun je altijd contact opnemen voor ondersteuning, deze is de eerste 14 dagen gratis. Het is niet moeilijk om je website zelf te gaan onderhouden. Wil je het toch liever uitbesteden, kijk eens naar de mogelijkheden voor onderhoud en ondersteuning.

Wat zijn de prijzen?

Iedere onderneming is uniek met een eigen uitstraling. Mijn streven is om met een op maat gemaakte WordPress website deze uniekheid goed weer te geven, zodat jij hiermee aansluiting vindt bij jouw ideale doelgroep. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van jouw wensen. Als je contact met me opneemt maak ik een exacte berekening voor je.

Nog niet toe aan een op maat gemaakte website? Kijk dan eens naar mogelijkheid voor een WordPress Basis Website

Pin It on Pinterest

Wil jij starten met je website?

Q webstudio richt zich op het maken van WordPress websites, opgebouwd en geoptimaliseerd met het DIVI thema. 

Neem vandaag nog contact op, dan ben je snel online!


Zullen we kennis maken?

Samenwerken met mij betekent dat je precies weet waar je aan toe bent. Geen technische hocus-pocus, maar begrijpelijke taal.Transparantie en persoonlijke aandacht staan bij mij hoog in het vaandel.